Čo to

Príspevok v téme: Čo to
AkoTak97

Dobrý deň. včera večer som sa ráno zobudil a musel som na wc...na wc som chodil asi každých 15 minút ..aj som raz vracal...odvtedy mám diétu som na čaji a súchych zemliach..boli ma celkom aj chrbát a dnes mi v bruchu dosť buble..no hnačka už nieje až tak vodnatá...snáď už bude len lepšie...PS: som v zahranici takže doktorovi najbližšie až piatok..myslíte že bolesť chrbta môže byť nejako spojený s hnačkou ? Čo mi môže byť ? Pred týmito stavmi som jedol pizzu s cesnakom, z ktorého mi bolo večer zle a ráno už som mal takéto stavy..ďakujem :)

socialwokl

and on they went, till the activity was pretty done, and the footwear stood equipped to be used upon the desk. this become long before dawn; and then they bustled away as short as lightning.
www.socialworldonline.com

ahjajjaj

nie je to tým, že stála dve hodiny. Ani z cesnaku či Nivy. To môžeš mať pokazený žalúdok, zvracanie, hnačka, ok. Ale nie bolesť chrbta.

AkoTak97

Vďaka za odpoveď... Ide totiž o to že tá pizza bola s cesnakom a 4 druhy syra a teda aj niva... Pizza stála asi 2 hodiny a potom som ju dojedol(2kúsky) tak to bude asi tím..alebo ?

ahjajjaj

Je možné, že zle Ti prišlo z pizze iba náhodou, inak máš nejaký vírus, ktorý sa prejavuje bolesťami či už chrbta, nôh, žalúdka, hnačkou či zvracaním. Ak máš ísť do práce, tak k lekárovi by som išla len preto, aby som mala papier do práce, inak by som sa z toho snažila dostať sama a k lekárovi by som išla, až keby mi nebolo lepšie ani 4. deň.