POMOZTE PROSIM...

Príspevok v téme: POMOZTE PROSIM...
...nika

PROSIM POMOZTE NIEKTO,PORADTE LEBO MAM POCIT ZE SA ZBLAZNIM.ROZISLA SOM SA S PRIATELOM,LEN TAK Z DNA NA DEN MI POVEDAL,ZE NEVIE CI ESTE CHCE BYT SOMNOU...ATD...NARAZKY ZE JE TO TAKE ONICOM,NUDNE,ZE HO TO NEBAVI.SA MOC NAD TYM VSETKYM ZAMYSLAL A DOPADLO TO TAK.PROSTE JA HO VELMI LUBIM A NEVIEM SI PREDSTAVIT ZE UZ NEBUDEM MOCT BYT S NIM,MOZNO SA ESTE DA NIECO NAPRAVIT...PROSIM PORADTE CO MAM ROBIT ABY SOM BOLA OPAT S NIM AKO PREDTYM,BOLA SOM TAKA STASTNA ZE HO MAM,TO BOLA JEDINA VEC KVOLI KTOREJ SOM MALA CHUT ZIT,NO TERAZ SA MI UZ NECHCE LEBO VIEM ZE TO TAZKO ZVLADNEM...VSETKO BOLO V FAJN,ASI LEN S MOJEJ STRANY ,DOOKOLA MI OPAKOVAL AKO VELMI MA LUBI...A TAK Z DNA NA DEN HO NAPADLI TAKE VECI???JE TO PREMNA SOK,TO SA NEDA PROSTE,NEMOZEM PRESTAT PLAKAT,NEMOZEM PRESTAT MYSLIET NA NEHO,CHCEM BYT OPAT S NIM PROSIM POMOZTE,DAKUJEM ZA KAZDY PRISPEVOK

elablue

Nika ja si viem predstavit v akej situacii si,ja ked som sa rozchadzala tiez to bolo pre mna tazke lebo padli vsetky nase plany,spolocne leto,oslava narodiek atd...
Ale z toho ako sa zachoval tvoj ex,usudzujem ze nestoji za to aby si sa k nemu vracala aj keby to bolo mozne.Tak hlavu hore,na svete je plno chlapov a ovela lepsich ako ten tvoj byvaly.Ver mi ze sa znova zalubis a este viac.Tak to bolo aj u mna,bala som sa ze s nikym inym mi uz tak dobre nebude,ze nebudem schopna milovat ineho no a stalo sa.Terajsieho milujem este viac ako svojho ex a som s nim aj stastnejsia lebo mi dava to co mi predosly nedaval.Tak hlavne neplac,nahod usmev a bud pripravena na novy vztah.Neboj sa laska pride.

...nika

DIK AKIN,JA SA SNAZIM,VED SOM TO UZ ZAZILA...VIES KED MI SME NEMALI ZIADNE PROBLEMY,VSETKO BOLO FAKT OK,LEN JE TO PRAVDA ZE NUDA...VIES ON MI POVEDAL,ZE SOM SI TO SAMA DOJEBALA KED SOM SLA INDE PRACOVAT,ROBIM TERAZ JEDEN TYZDEN DO DESIATEJ VECERA A TO SME MALI MENEJ CASU NA SEBA...ALE AJ TAK SA TO DALO,VED KEBY CHCEL TAK BY SA VSETKO DALO ZMENIT K LEPSIEMU.KED JA TERAZ NEMAM FAKT NIKOHO,LEN JEDNU KAMOSKU KTORA JE STALE S PRIATELOM,NEMAM NIKOHO NA KOHO BY SOM SA MOHLA SPOLAHNUT,POROZPRAVAT,NIKOHO FAKT...ANI VON NEMAM SKYM IST!A ANI SI NEVIEM PREDSTAVIT CO BUDEM ROBIT DNES KED PRIDEM Z PRACE,MAM SKORO CELY DEN VOLNY A DOKONCA KONECNE AJ VOLNY VIKEND,TAK SOM SA TESILA,ZA CHVILU NARODKY,NA PICU VSETKO FAKT,SA ZBLAZNIM,UZ SA MI NECHCE ANI ZIT

akin

pokial ti mozem poradit ,netrap sa ,ta osoba co ta odkopla si nezasluzi tvoju lasku ,viem sa vzit do tvojej situacie,drz sa uz tolkokrat opakovaneho....zivot ide dalej .. nekaz si ho kvoli nejakemu debilovi..