Ako zvládnuť zradu?

majkak

Ešte som sa chcela spýtať ohľadom tej zrady,že čas síce pomôže ale ako potom nadviazať nové vzťahy,lebo sa priznám že sa dosť bojím,ide totiž o to že už viem že ma ten druhý môže zradit aj keby to teda neurobil,ale viem že môže a tak si už radšej dávam pozor,lenže práve to,že si dávam pozor a priliz nedoverujem mi ten vzťah napokon pokazí.

majkak

Ked niekto zradi tak je jasné že toho človeka už asi v živote nechcem ale v tomto prípade to bolo tak že on ma zavolal na pohárik po práci ale ja som nemohla prísť a on sa urazil.Mám taký dojem že to mohol zobrať ako zradu odomna že som mu dala akoby nádej že dôjdem a nešla som lenže ja som nemohla.V práci to bolo tak že som sa s ním chcela baviť ale on mi nezabudol povedať že ,,prečo som nedošla a bol nahnevaný a tak som sľúbila že dôjdem nabudúce a aj som prišla ale vypila som jedného a šla som domov.A vtedy som si povedala že v práci bude zas všetko ok a že časom sa aj pozhovarame možno viac lenže prešli asi dva dni a on ma dal preč.No a dokonca na druhý deň sa mi pozdravil štýlom že ,,ahoooj ako sa más a pritom vedel o mojich pocitoch a zároveň aj vedel ako sa cítim že ma to dosť zobralo ale môj osobný názor je že šlo o akúsi pomstu zato že aj ja som ho sklamala no lenže u mňa to nebol žiadny zámer.Kvôli tomuto ale neviem ako som sa mala zachovať k tomu človeku.Teda či to bol zámer od neho celé to vylákat ma von a tak a potom zradit alebo mal fakt čistý zámer toto neviem a kvôli tomu neviem rozhodnúť utvoriť si názor na tohto človeka a či sa dá nejak zistít či bol zámer zradit alebo nie.

michaell2

Zrady su rozne, no univerzalny liek na ne je proste cas a byt hlavne nad vecou. Casom nezabudnes ale tak sa s tym proste vyrovnas

ahjajjaj

nebola by som si istá, že je to zrada. Spýtala by som sa, prečo. Pokojným tónom, s tým, že som išla do práce s vedomím, že sa robí na také smeny.

majkak

Čas pomôže to verím len ma zradil nadriadeny proste ma jedneho dňa dal na druhú zmenu no bez vysvetlenia.Co by ste robili? Pýtali by ste si vysvetlenie? V minulosti som niečo také uz zazila