Stala sa mi v minulosti urcita situacia cez ktoru sa neviem preniest a uz ma nebavi aboslutne zit neviem ako vyrisit dany problem nemozem spat som zniceny a neviem co dalej neviem ci este existuje cesta von z toho co sa mi stalo proste som v prdeli uplne a nemam chut pokracovat ...
Rozmyslam ci pokracovat dalej ...
takto citit nie je dobre a nepride mi to ani normalne, navstiv lekara
ano, niekedy knaz vie najlepsie pomoct.. alebo potom treba nejakeho psychologa, ktoremu sa otvoris a povies mu o aky problem ide..
To fakt si myslis, ze by jej s tymto pomohol knaz? Podla mna potrebuje skor dobreho psychologa
nájdi si dobrého kňaza alebo dobré kresťanské spoločenstvo a popros tam o modlitbu, vysvetli svoj problém a oni ťa budú viesť...máš výhodu, že už nie je lockdown...nezostávaj s tým sám. Pán Ježiš Ti pomôže, nájdi jeho ľudí..
Jedine odborna pomoc. Ako poradil by som to kazemu, kto uz aspon raz mal myslienky, ze si siahne na zivot
v takýchto prípadoch je naozaj dobrý odborník, buď psychológ alebo psychiater
mozno by bolo fakt dobre vyhladat psychologicku pomoc
ahoj, na Tvojom mieste by som zatelefonovala na telefonickú linku dôvery, sú tam odborníci z psychológie a psychiatrie a dospelí ľudia, ktorí by Ti povedali, ako to, čo sa stalo, spracovať a ako sa cez to preniesť. Telefonický hovor je anonymný, nemusíš povedať Tvoje meno, ani po Tebe nebudú pátrať, že kto si.
Chcelo by to viac priblížiť daný problém
ak to myslis vazne tak mi napis, najdeme aj ine moznosti