Totálna samota

Príspevok v téme: Totálna samota
ovocienka22

Keďže už neviem ako ďalej, napadlo ma založiť toto fórum a snáď nájdem ľudí ako som ja. Môn problém spočíva vo vzťahoch všeobecne, hlavne priateľské vzťahy. Mám asi 3 priateľov, a reálne ani jedného. Viem že ma do určitej miery každý z nich len využíva, resp. nemusí ísť ani o využívanie materiálne, ale mám pocit že si mnou len krátia čas, hlavne jedna kamarátka ktorá je často sama, a tak si ma zavolá na posedenie, kde je s ňou nulová komunikácia, prípadne začne telefonovať s niekým iným, či lúštiť krížovky. Doslova len aby fyzicky nebola sama. Ja viem, každý si povie že by sa vzal a odišiel, ale zrejme to robím z dôvodu že som people pleaser - teda stále chcem aby ľudia v mojom okolí neboli akokoľvek na mňa nahnevaný. Každý hovorí že v škole je dobré prostredie na nájdenie si priateľov. Počas strednej to nešlo, nejako som nezapadol. Všetky nádeje som dával do Vš ktorá sa však začala dištančne, takže opäť nič. Je niekto z Vás kto si prechádza niečim podobným? Mám pocit že len prežívam namiesto žitia môjho života.

Almarinos

Liberz - myslel som to zo srandy. A zo srandy v tom kontexte, že z ničoho nič prestala odpisovať, tak možno si moc vtedy tlačil na pílu. Tak to bolo myslené. Ale aj tak je to medzi vami, ja sa do toho nemám čo starať.

Libertz

Almarinos: ak je obycajna otazka tlacenie na pilu tak si dost zvlastna osoba. Ja som spoznal uz vela ludi takto a nebol problem, tak sa skus skor ty zamyslet ;)

erikalahka

Teraz ako zacala korona s tym ma viac ludi problem, isto nie si sam. Treba len vydrzat a ked sa znovu vsetko otvori tak treba ist do nejakych barov, na diskoteku aby si spoznal novych ludi.

Libertz

Amifox: si natom uplne rovnako ale z nicoho nic si mne prestala odpisovat, tak asi moc nechces.. chybu hladaj u seba.

Svetlanka7

Fuha to je dosť smitne :/ treba si hľadať kamarátov hlavne so spoločnými zaujmami a názormi... verím, že urťite keď sa skonči dištančne Vš tak si tam nejakych nájdeš