Stresy z bakalárskej práce

Príspevok v téme: Stresy z bakalárskej práce
jumbacisko

Čaute, o týždeň mám odovzdať bakalárku a zistil som, že som to podcenil :D. Chcem sa preto opýtať, ak budem mať v práci niečo zle ocitované, alebo nejaké chyby v celkovej štruktúre, príp. zle dodržím smernicu citovania alebo také niečo, znamená to, že mi to len zhorší hodnotenie alebo ma ani nepripustia k obhajobe? Som úplne nervózny a nedávam to už. :D
Vďaka

zivotgombicka

Ahoj, ak to budú skôr takéto formálne chyby, tak to nie je nejaký problém, dôležité je, aby bol obsah dobrý :) Za týždeň toho stíhaš ešte veľa opraviť, neboj, tak si k tomu sadni a bude to tip-top :) veľa šťastia prajem.

erikalahka

Ak este mas sancu si to poopravovat, tak sprav lebo ak budes mat vysoku zhodu, tak ta veru k obhajobe nemusia pripustit.

kajomija

treba si tu bakalarku este opravit ak vies, co mas zle. lepsie tak spravit ako odovzdat a cakat, ci vobec prejde alebo nie.

hellriser

Určite ako píšu, máš ešte celkom čas tak si to oprav ;)..
Ale to sú skôr také detaily, ktoré ti môžu negatívne vplývať na posudky od oponenta a školiteľa, ale nemyslím si že nejak výrazne. Podstatnejší je obsah bakalárky a jej kvalita :)... samozrejme aj zhoda má nejaký vplyv na hodnotenie, ale kým nieje príliš vysoká tak sa to nerieši.
Ja mám o týždeň obhajobu diplomovej práce a štátnice, z toho mám väčšie stresy :D...

slobodnemaciatko

No zalezi kolko % ti vyjde zhoda v registri, podla toho ta pripustia k obhajobe.
Ak je to este dnes rovnake ako za mojich cias.

keity

Tak uz len treba verit, ze prejdes ale myslim, ze k obhajobe by ta mali pripustit. No treba to ked tak este s tvojim konzultantom prebrat.