Aglomelatín

cryguy

Ahoj, áno ešte to beriem a som spokojný len to chce čas, kým to poriadne začne zaberať ale ak sa nemýlim, podobne fungujú všetky antidepresíva.

cryguy

Ahoj, mám pocit, že to zaberá. Ešte prichádzajú blbé chvííe ale je to o dosť lepšie. Ďakujem za opýtanie. :D

cryguy

Ak ti to pomôže, tak netreba sa báť. Ja by som do seba dal čokoľvek, ak mi to urobí dobre. Samozrejme, drogy nie ale lieky.
Aj ked to nie je zdravé, zdá sa mi to lepšie ako sa donekonečna trápiť.
A dlhotrvajúca depresia, je asi to najhoršie, čo môže človeka stretnúť Bez depresie sa každý problém dá zvládnuť.

Andrea_666

ano, zabera velmi dobre. treba ho vsak brat pravidelne, idealne v tu istu hodinu. velmi spolahlivo mi nastavil spankovy cyklus - odvtedy mam bezproblemovy spanok. uzivala som ho par mesiacov.

treba si vsak dat pozor na pecen. chodte pravidelne na hepatalky.

Keita

Tak mne zatial dali Triticco ze este raz ho skusime. Bojim sa liekov :( Ale neviem ako z toho von....Ked mi bude robit toto zle daju mi Lamegom.

cryguy

Ahoj, áno robili mi pečeňové testy, trpím tým istým problémom, a navyše bezdôvodným ale zato poriadne silným strachom. Medzi ľudmi a tak to necítiť ale doma je to neznesiteľné. Dali mi aj Xanax na ukľudnenie, kým to nezaberie,

Keita

Ahoj, mne ho chcu napisat. Velmi zle spavam a trpim uzkostami. Tebe ho na co dali? Je to prve AD ktore mas? Aj ti k nemu dali nieco na ukludnenie a robili pecenove testy? Mam trocha obavy...