Dobry den, nemate prosim skusenosti s CBD olejom pri OCD, pripadne pri inych uzkostnych stavoch? Pomaha vam to aj pri sustredeni, pripadne ake vsetky priaznive vplyvy to na vas malo? A odkial ste to kupovali? Vopred vdaka za odpovede.
CBD olej na OCD?
Ahoj! O CBD oleji a jeho vplyvech na OCD a úzkostné stavy som počul veľa dobrého. Niektorí ľudia tvrdia, že im pomohol sústrediť sa a znížil ich úzkosť. Avšak, každý ľudský organizmus je iný a účinky môžu byť individuálne. V súvislosti s nákupom CBD oleja som počul o viacerých spoločnostiach, no osobne som nemal skúsenosti s nákupom z monkey mart. Odporúčam vyhľadať overené a spoľahlivé zdroje, ktoré poskytujú kvalitné produkty.
treba vyskusat retrotecmobowl.com
Mal som problémy s nervozitou a stresom, dosť nepríjemne mi to komplikovalo normálne fungovanie a zaspávanie. Vysledoval som že ráno sa cítim viac odpočinutý ako predtým. Môžem odporučiť tieto kvapky www.zdravysvet.sk
po akej dobe vidiet nejake vysledky?
Neviem, či priamo na OCD ale určite to ma blahodárne účinky na psychyku :) Keď tak si prečítaj tento článok www.konopnafarmaliptov.sk :) Je to tam podľa mna dosť pekne vysvetlené aj všetko popísané
nemam uzkostne stavy ale pomaha mi na spanie, treba vyskusat
ja mam len tu najlepsiu skusenost s cbd olejom odtialto www.cbd-no1.cz