je nehormonalna antikoncepcia spolahliva?

AdamKrt

didushik:

pokial dodrzite pokyny v letaku, tak sa urobit do Teba moze.

Pharmatex zhustuje priechod krckom maternice. Jedine, co nesmies robit je 2 hodiny pred vyplach posvy mydlom, alebo mydlu podobnymi vyrobkami a ani 2 hodiny po ziadny vyplach.

didushik

Ahojte...
už asi mesiac premýšľam nad tým či si nasadiť znova HAK alebo prejsť na nehormonálnu antikoncepciu...Ak mám pravdu povedať po 5 rokoch užívania HAK by som chcela prejsť na niečo menej poškodzujúce organizmus. Čítala som si o Pharmatexe... ale nikde som sa nedočítala či sa partner môže urobiť aj do mňa a či je to spoľahlivé. Sme síce spolu 6rokov a plánujeme svadbu ale dieťa ešte nechceme..

Ďakujem za odpovede a rady.

sedmikraska

Lucia a na koho ziarlis? Na vsetkych okolo alebo jeho ex? Som tiez ziarlivka, ale myslim ze uspesne s tym bojujem

lucia1966

Prosim,aby ste mi niekto prosim poradil.Mam vztah,krory trva 1 rok.On aj ja mame z predchadzajuceho vztahu jedno dieta.Čiže jeho aj moj syn su spolu.Ale mame problem s ktorym si neviem rady ja a určite ani on.Za ten jeden rok sme chceli ukončit vztah uz viac krat koli tomu,ze som ziarliva.Ale kedže sa lubime,tak sme este spolu.No ja uz neviem co mam robit.Mam pocit,ze on uz ani nema velku chut pokracovat v tom.Lubim ho a nechcem ho stratit.Poradte mi prosim co robit?

neskusena :(

D_nika dakujem ti, ja som si tie cipky uz kupila ale sa ich bojim pouzit a prto som sa pytala ci s tym ma niekto skusenosti....vraj to nieje velmi ucinne, tak neviem, ci tomu verit alebo nie

D_nika

trosku som obehla net a nasla par zaujimavosti. nebudem to tu rozpisovat (a neviem, ci myslis to co ja) tak ak tak, mrkni si stranku www.pharmatex.sk Tam sa dozvies (takmer) vsetko co potrebujes :)