dobrý deň, zlomila som si predprehliavkovu kosť pod veľkou zaťažou.. mate nejake skusenosti? rady? zatiaľ ju mam v dlahe, zajtra idem na sadru.. veľmi sa obavam tej liečby nemôžem si dovoliť byť doma
zlomenina predpriehlavkovej kosti
..neviem si predstaviť akoby pri tomto akupunktúra mohla pomôcť..
akupunktúra ti veľmi skráti liečenie-skús to
tak sorry
@snejty - Trol alebo kripel si možno ty. Prispel som dnes po dlhej dobe do 4 tém a z toho som v dvoch prípadoch ľuďom odporúčal z tej jednej stránky len to, čo mám vyskúšané ja a asi 8 ľudí v mojom blízkom okolí. A keď to pomohlo pri urýchlení hojenia zlomenín mne a ďalším pár ľuďom, ktorých poznám, tak som jednoznačne trol. Ešteže si odporúčal "mumio, wobenzim atd." Takže asi budeš nejaký díler, nie? Podľa tvojej pokrivenej logiky :D
Vo zvyšných dvoch témach som odporúčal v jednej návštevu odborného lekára a v jednej overený jednoduchý recept, zaberajúci na poškodené trávenie. Takže asi tak.
Uf toto bude trvat...Dlho sa to hoji a najhorsie je, ze su to take tie male kosticky tam...To bude chciet hlavne klud...
Ty budes bud reklamny troll, alebo cisty kripel. Behom 5 minut si prispel do 4 roznych tem s roznymi zdravotnymi problemami a vsade odporucas ten isty produkt :D
Dobrý deň, pri takýchto poúrazových stavoch na rýchlejšie hojenie veľmi dobre pomáha bylinné kombo od ozopa.sk. Mám s tým osobné skúsenosti tak ja, ako aj zopár ľudí v mojom okolí. Mne to výborne pomohlo pri zlomenom rebre a rebrá sa ozaj dlho hoja a človek sa nemôže ani poriadne hýbať. Zahojilo sa mi to dva krát rýchlejšie, ako kedysi pred rokmi, keď som mal taktiež zlomeninu rebra a o tejto kúre som nevedel.
Skus nieco na podporu hojenia - Mumio, Wobenzim atd. Viac asi spravit nemozes. Musis akceptovat dlhodobu pn. Prajem skore uzdravenie.