bolest kolien

Príspevok v téme: bolest kolien
susi30

ahojte, bola som u ortopeda, nakolko ma pobolievajú kolena a žiaden kolagen nezabral, pozrel snímok a mam zosúchane chrupavky, pichol kyselinu hyaluronovú na premazanie. Sú tomu dva tyzdne, ale necitim zlepšenie. Rada sportujem korčulujem, neviem si predstavit že by som sa nemohla hýbat... chcela by som sa opytat. Mal niekto podobný problem? Zabrali vam tie injekcie, alebo čo vam pomohlo? Môžete sa nadalej venovat sportu? dakujem

MMMA

Pozor, tento príspevok je od používateľa, ktorý často do diskusie vkladá obchodné ponuky.

Ahoj, popri Tom, čo už tu bolo písané ( cvičenie ) môžem odporučiť aj túto konopnú masť, mne na kĺby aj kolena pomáha. pozri si www.ozopa.sk nájdeš si tam masť a všetky informácie k tomu.

KAPACITOR

Mechanické vlastnosti šliach, úponov a kĺbov (pružnosť,pevnosť) súvisia aj s toxicitou a čistým trávením. Stravovaním. Ak je napr. svetový tenista zranený, prvé odľahčia stravu. Zlá stráviteľnosť potravín má vplyv aj na kĺby. Ak stvrdnú, tak sa derú.
Pozrite aj môj príspevok z dnešného dňa Komunita: ARTRÓZA

ahjajjaj

ahoj, kolená a bedrá bolia mnohých ľudí. Nejde len o samotný kolagén, ale aj o glukozamíne, ktorý chrupavku buduje. Skús si nájsť prípravok voľne dostupný v lekárniach, ktorý obsahuje vyššiu dávku glukozamínu a k tomu ešte kolagén, alebo taký prípravok, ktorý navyše obsahuje aj chondroitín. Ďalším bodom je teplo na boľavé kĺby. Daj si napr. teplé obklady a nepreťažuj si kolená.
Odporúčam na youtube: cvičením proti bolesti - kolenní kloub.
Skús to pomaly cvičiť. Tým sa zachová pohyblivosť kĺbu a jemný pohyb napomáha aj tomu, aby bol lepšie premazaný.