Neviem čo mám urobiť

Príspevok v téme: Neviem čo mám urobiť
aurel080

potrebujem sa vypisat a dat to zo seba von a poprosit o radu , lebo som uz vazne zufaly. S mladsou sestrou sme vzdy mali dobry vztah. Nikdy medzi nami neboli velke hadky,az doteraz. Stalo sa to , ze som zacal chodit s jej najlepsiou kamaratkou , co sa jej z nejakeho dovodu nepacilo a snazila sa nas silou mocou rozdelit. Ked som sa jej spytal , ze kvoli comu to robi , tak jej odpoved bola , ze ziarli ,ale nechapal som preco... Po troch mesiacoch vztahu mna a jej kamaratky si zacala vymyslat rozne dovody , ktore ani neboli pravda a kvoli nim sme sa s frajerkou stale hadali,kedze ona tomu verila... Po takomto stvrtom klmatve som dostal strasne nervy a hned ,ako som nato prisiel , ze jej aj tieto dalsie somariny natarala moja sestra , tak som ihned isiel za nou. Zacali sme sa hadat ,ako este nikdy predtym a mne ruply nervy , taku som jej strelil , ze zletela na zem. Hned som to olutoval , ale vratit sa to uz nedalo. Zacala plakat a ja som sa ju snazil nejakym sposonom ukludnit , ale to sa nedalo. Povedala mi , ze to robila vsetko kvoli tomu , lebo som jej chybal , zevraj som skoro stale bol len s jej naj kamaratkou a ze ju uz ani nemam rad. Mam strasne vycitky ,nemala sa spravat tak, ako sa spravala ,ale ja som tiez nemal urobit to,co som urobil a najhorsie je to, ze sa mi vyhyba , niekedy mi ani neodpovie na otazky a zda sa mi, ze sa ma boji. Uz som sa jej ospravedlnil velakrat ,snazim sa to napravit ,ale neviem ako a som z toho naozaj velmi smutny. Mam ju velmi rad. Chcel by som , aby sme mali opat taky vztah ,ako nedavno :( Co sa tyka jej naj kamaratky , tak sme este stale spolu.

niina

Ono si len clovek a kazdemu z nas rupnu obcas nervy aj ked ako chlap by zenu nemal nikdy udriet. Chybu ste vsak spravili obaja a ak by ona tolko neprovokovala, nemuselo sa nic stat. Treba jej dat najavo, ze ani tebe ani priatelke lahostajna nie je a mozno sa to casom vsetko polepsi

Preteba

Carie to napísala presne ako som to vnímala ja. Porozprávaj sa so sestrou a dajte jej obaja s priateľkou najavo, že vás nestráca.

ahjajjaj

Nemusíš robiť absolútne nič. Ona niečo kazila a nesprávala sa normálne, ty si sa nesprával tiež normálne. Takže ste fifty-fifty. Časom ju to prebolí, ale je možné, že si už tak blízki ako kedysi nikdy nebudete, veď prestávate byť deti.

Carie

No asi si sa predtym vela venoval sestre a potom si s tym sekol a mala pocit ze ta stratila. Vlastne aj najlepsiu kamosku stratila lebo ste boli furt spolu a obaja ste na nu uz nemali cas. Tak ju vezmite obcas so sebou na vylet ale necmuckajte sa pri nej. A snaz sa venovat aj sestre.

SugarFree

Ja ti poviem iba toľko:

1.Už nikdy neudri ženu, či už je to sestra alebo cudzia.
2. Potrebuje možno čas aby mohla v tebe mať oporu a opäť ti veriť. Mohol to byť pre ňu šok tak jej daj čas...
A neber to tak, že ťa odsudzujem, napokon všetci sme len ľudia a každému občas rupnú nervy a verím, že ťa to naozaj mrzí. Krutá skúsenosť ale dúfam, že sa poučíš a nájdeš spôsob ako veci riešiť inak.