Čudné pocity

Príspevok v téme: Čudné pocity
AkoTak97

Dobrý večer..obraciam sa na Vás opäť o pomoc... Deje sa to asi tak 3,4 mesiace... Začal som si to uvedomovať asi tak týždeň do zadu... Neviem či sa to stáva aj vám...ide o to že po vypití väčšieho množstva alkoholu mám zvláštne dýchanie...neviem to ani popísať no pokúsim sa...ide o to že na druhý deň sa mi strašné divno dýcha..akokeby plytko a musím častejšie dýchať..trvá to asi dva tri dni...pri ničom ma to neovplyvňuje a práveže keď na to nemyslím tak dýcham úplne normálne... Fajčím popri pití tiež... Nedávno som aj viac pribral tak rozmýšľam čím by to mohlo byť...predtým sa mi to vôbec nedialo...ešte som zabudol na to že som donedávna prežíval stres z jednej situácie..že či by to nemohlo byť aj so stresu...ak by ste vedeli pomôcť, nechajte komentár .. ďakujem

ovomaltine

Ella, neriesim, kedysi som s tym bola, nic nezistili, robili len ekg..
ale niektori to mozno maju aj z rusok, teraz citam, ze nosenie rusok okrem ineho sposobuje aj shortness of breath

keity

Moze to byt jedno s druhym. To, ze konzumujes alkohol a do toho si pribral, tak presne to moze suvisiet s tym, ze sa ti tazko dycha. Treba so sebou nieco robit a hlavne schudnut, viac sportovat a obmedzovat alkohol.

eskii

...tak nepi alkohol a nebudeš mať také pocity. Alkohol je sviňa a keď vieš, že ti nerobí dobre, tak ho proste nepi!..

Ella-6

Ahoj , ja teraz tiez mam uz druhy den ze sa mi tak zvlastno dycha ...stava sa mi to raz do mesiaca som si vsimla ale zas ja nepijem ....ale musim sa tak ako keby zhlboka nadychovat poriadne do hrude ...a taka ako leby zadychana som skor ...neviem to tiez dobre popisat ..ale mozno to mame to iste ...neviem co to je a ked som to spomenula dr tiez nevedela ..no je to neprijemne .