Malo sexu

Príspevok v téme: Malo sexu
Ella-6

Ahojte zacnem takto : Mam 24 priatel 29 , mame 18 mesacnu dcerku .dlhsi cas uz s priatelom podla mna mame problem malo sexu :/ ja neviem on to nejak moc nepotrebuje ako keby ... sme spolu 8 rokov na prvych 5 rokov sme mali casto sex skvela predohra vsetko proste bavilo nas to a teraz ? Mame sex1x za mesiac ... neviem mne sa to zda malo nejak ...ja by som aj chcela ale ked smenspolu vecer v obyvacke a mala spi on je na mobile ja pozeram serial alebo si robim nieco co treba ...a nejak sa k tomu nemame ..vecsinou chut na sex u nas mam asi ja viacej a zacnem ho napriklad hladkat dole a on sa otoci ze vsak ideme spat a tak alebo ze by musel ist do sprchy este a tak ... nevieme sa k tomu dostat ...a ja sama neviem ale nemam uz chut ani ja stale zacinat a nic z toho a tiez ma nebavi ze jeden x za mesiac nech si to odrobime a hotovo zas na mesiac klud .... ja uzivam rok cca antidepresiva citalec a citala som ze mozu potlacat aj chut na sex u mna je asi ten problem ale pride mi to ze stale mam chut castejsie ako on ...ale ked som nebrala AD mohla som aj kazdy den .. .. a pritom nemozem pvedat ze sex nemame dobrý . .. tak ja neviem bala som sa aj ci nema milenku ale myslim ze on taky nie je a nemal by asi ank kedy pri jeho praci , travi cas hkavne s nami alebo ide s kamosmi na motorku po lese sa vozit alebo si robi nieco na aute motorke , ... tak ja uz neviem ani ako to zachranit pre mna sex vo vztahu je dolezity.. vlastne ani neviem co sa pytam :D ale asi som sa len vyrozpravala ale kludne meby ma niekto nieco k teme rada si prečítam :)

slobodnemaciatko

A to aj samicke musia po case vymenit samceka, aby ju to bavilo, lebo samcek nespolupracuje a ked sa chudatko nudi, vsak ma hlavicku, moze nieco vymysliet aj on, ci?
Zmyslom sexu urcite nie je plodenie deti.
To, ze ju samcek opelil neznamena, ze prestava byt sexualne pritazliva pre samcekov.

Almarinos

Ahoj.
Cital som raz 1 paradny clanok o tom, preco muza to prestane po urcitom case s tou jeho zenou bavit. Velka skoda, ze ten clanok nemam ulozeny.

Cele je to o tom, ze ked ste sa poznali, vsetko bolo krasne, aj sex bol dobry. Ako cas plynul, mate teda dieta, chut na sex postupne ubudal.
Cele je to o tom, ze si ty svojho muza po tejto stranke prestala bavit. Boli robene ohladom toho aj nejake pokusy a tusim naor. nejakemu simpanzovi (uz si nepamatam) bol umozneny sex napr. s 1 samickou. Jeho ten sex aj bavil-najviac zo zaciatku. Ale casom to postupne prestavalo. Potom mu vymenili partnerku. A Co sa stalo? Znovu ho to zacalo bavit. A zase to po case ochladlo.

Cize cakat navrat, ake to bolo predtym sa podla mna ani neda. Je tam jednoducho nuda, stereotyp.
Zmyslom sexu je hlavne v konecnom dosledku plodenie deti. Tie uz mate. Viem ze to moze zniet smutne. Ale taky je program v ludoch. Nehladal by som ale nic zle v manzelovi.