Písanie si

Príspevok v téme: Písanie si
Lusy L

Ahojte, chcem sa opýtať či vám príde normálne ak by váš priateľ/priateľka po 5 rokoch ukončenia predchádzajúceho vzťahu napísal ex aby prišla na narodeninovú chatu....pritom vy ste spolu už 3 roky a viete že sa s ňou nestretáva len si napíšu na narodeniny (aj toto bolo vramci písania si na narodeniny )

Chcem vedieť váš názor preto lebo ja sis tým neviem pomôcť a myslím že aj napriek tomu že je to úžasný chlapec ja nie som preňho dosť dobrá ak ešte aj po takom čase ma sympatie u svojej ex a ju volá ja oslavy ktoré by sme mali prežiť my spolu v kruhu rodiny a kamarátov .

Jeho odpoveď na to prečo ju pozval bola " je to len zdvorile " a " aj tak by neprišla " o to viac neviem pochopiť význam toho že ju volal ak vedel že aj tak by neprišla :/

Almarinos

Ja nechapem ludia naco sem pisete taketo veci. S tymto vam tu predsa nikto nepomoze.
Ja som teda samotar, viem ze k teme by som aj tak nemal co povedat- ale prave z tychto dovodov nevytvaram taketo vztahy. Pre ich komplikovanost. Inak by som asi vypisoval na toto forum kazdy den. Cize moja rada je neist do vztahu, nez potom stale riesit co a ako.