Čuch po Covide

ahjajjaj

Kolega z práce prekonal Covid počas Vianoc, čuch sa mu doposiaľ nevrátil. Imunológ mu poradil trénovať čuch. Každý deň má ovoňať citrón, alebo parfémy, kávu, čokoládu, čierne korenie alebo škoricu.
Okrem voňania citrónu, ako najsilnejšieho aromatika sa odporúča citrón aj riadne rozmadžgať do pohára a vypiť, aby sa chuť spojila s čuchom, a objavila sa pamäťová stopa v mozgu.

topreview

It means you are going to be promoted.
When your personal life is gone, remember to notify me, it means you are going to be promoted.
I very much agree with this sentence, life and work, we choose to work because of life, and work makes us neglect life. When you want to get promoted, you have to sacrifice more of your private time to work.
Choice is a very interesting thing, and when you make a choice, it also means that you will lose something very pity.
www.topreviewweb.com
A very interesting website

simka111

Taktiež som stratila chuť a čuch pri covide, trvalo to asi dva tyzdne...no s nasledkami, veľa jedal mi teraz zapacha, pripadne citim vôňu plastu, umeliny...samozrejme okolie to nedokaze pochopit, čo je dosť smutne.. ale verim, že sa to napravi, aj keď už prešlo skoro 5 mesiacov ...

Emoes

U každého je to indivuduálne, mám známun, čo po kovide necítila niekoľko mesiacov no našťastie sa jej to vrátilo do normálu. U mňa to bolo len pár dní

bebekeks

Ja som mal COVID na Vianoce. A cuch som stratil asi tak na 3 tyzdne. Horsie je, ze doteraz sa mi nenapravil ako bol pred COVIDO. Napriklad ked jem vajicka alebo nieco co ich obsahuje citim velmi zvlastny pach. Niekedy mam pocit ze tak citim zhoreninu. A dlho som mal pocit, ze citim nejaku zvlastnu chemikaliu, ale to uz mi preslo.