Kamarát si vymyslel SEX somnou

Príspevok v téme: Kamarát si vymyslel SEX somnou
ZKlaudi22

Ahojte,poprosila by som Vás o radu ako to vyriešit.. budem sa snažiť to napísať len v skratke. Bola som rozídena s priateľom pár mesiacov. A tým,že sme mali spoločných kamátov tak jeden večer som išla vypiť vonku budem ho volať Martin. Poznáme sa od základnej školy. Brala som ho ako dobrého kamaráta.Išli sme vonku vypili sme víno a potom sme sa išli prejisť a nakoniec sme išli ku mne.. chlapec sa o nič nesnažil proste sme len počúvali hudbu smiali sa a nič viac ani len pusu sme si nedali. Po čase som si to vyriešila s mojim priatelom a sme spolu a ten Martin o mne po celom meste začal rozprávať,že som sa s ním vyspala. Rozpráva to každému. Ja niesom také dievča a velmi ma to uráža. Dokopy som mala 2 chlapcov a aj s nimi som sa vyspala po 3-4 mesiacoch vo vzťahu... ako viem,že ľudia ktorý ma poznajú tak vedia,že by som s ním nikdy nič nemala .. ale aj tak ma to hnevá. Rozmýšlala som,že podám na neho trestné oznámenie ale neviem či to neni až moc. Písala som mu,prečo má za potrebu si to vymýšlať, neodpísal.. pomôžte mi ako to mám riešiť?

snejty

Myslis? Naozaj netreba reagovat? Nevznika potom sikanovanie? Ja myslim, ze sa treba razne ohradit, ale nie pisanim sprav, ale zoci voci danemu cloveku.

ahjajjaj

Ahoj,
vieš, hovorieva sa, že niečo smrdí o to viac, čím viac sa v tom kutreme. Takže nereaguj nijak, a jemu tobôž nie. Ak sa Ťa niekto spýta, ako to bolo, jasne povedz, že nič medzi vami nebolo. Ale inak sa tým nezapodievaj A predpokladám, že kamarát už prestal byť kamarátom. - lebo každý zázrak trvá 3 dni, ak nezareaguješ, prejdú dni rýchlo, ak áno, potrvá to dlhšie.