Boľavý driek z neznámych príčin

Príspevok v téme: Boľavý driek z neznámych príčin
Gaaspi

Dobrý deň. Chcem troška podiskutovať o tom že začal ma bolieť driek a neviem prečo. Stalo sa to prvý krát a nič tomu nepredchádzalo. Ani ma neseklo, ani som nespadol z bicykla ani nič také. Celý život robím fyzickú prácu takže z toho asi tiež nie. K lekárovi sa nedá veľmi ísť lebo všeobecne platí že cez pandémiu sa tam nemá chodiť s hlúposťami tak sa bojím že mi vynadajú a v lekárni som doradu skúšal čo zaberie. Maste (dolgit, voltaren) nezabrali žiadne, náplasť voltaren nezabral iba nachvíľu stlmil, momentálne testujem kapsacínovú náplasť, bolesť zatiaľ tlmí ale neni to ešte ono. Kamoška vravela ževraj táto náplasť vytiahne bolesť.

Gaaspi

Capsaicinová náplasť zatiaľ pomohla tak odporúčam. Vytioahne to bolesť. Keby bolo vážnejšie samozrejme treba k lekárovi ale keďže to mám prvý raz a v nemocnici je korona zóna tak teraz odporúčajú nechodiť k lekárom.

ahjajjaj

ahoj, fyzický pohyb pri práci môže byť nevyrovnaný kompenzačne na všetky skupiny svalov. Momentálne odporúčam Flector prášok, dvakrát denne. Potom uvidíš, ako sa budeš cítiť. Chcelo by to potom RTG chrbtice a pod. Môžeš si dávať aj teplé obklady. Nesnaž sa bolesti agresívne rozcvičovať.