Imunita počas pandémie

radinus022

dobibina to je normálna vec, ale je dobré, keď človek na posilňovanie imunity začne myslieť ešte keď je zdravý a v pohode, že proste nemusí ešte sa trápiť nejakými problémami, ktoré sa k oslabenej imunite zvyknú pridať.

dobibina

darkina s tym skusenost veru nemam, ale mne dost enzymy pomohli pri problemoch s imunitou...ale pri imunite teda ked si nejake problemy tak dlhodobe uzivanie ma zmysel...to by mal byt zaklad...

darkina

Ahojte ľudia, videla som, že teraz sú aj také tabletky proti vírusom, že obsahujú extrakt z kvasníc z nukleotidmi, máte s nimi niekto skúsenosť?

oliverblack

ja sa spolieham na liek wobenzym, hlavne preto ze je to liek a mam ho rokmi overeny + samozrejme cerstvy vzduch a vitaminy zo stravy, najnovsie skusam aj otuzovanie :D

Omen

Čerstvý vzduch, pohyb, striedavá sprcha, sauna, pozitívna myseľ, pravidelné vyprázdňovanie, dostatok vlákniny, tekutín, cesnak, cibuľa, feferónky, kyslá kapusta, mliečne výrobky obsahujúce probiotiká doplníš vit. C, D3 a zinkom.

simonka722

My všetci užívame tieto laktobacily na imunitu s vitamínom C www.naturevia.sk majú kvalitné zloženie a stačí jedna tabletka denne.

pehatahanka

Tak toto zaujíma aj mňa. Všade kopa reklám, spreje do nosa ktoré zabránia Covidu a podobné veci... Zaujíma ma čo z toho fakt funguje....

alenka_radska

Pridávam sa k otázke, tiež hľadám niečo pre celú rodinu na podporu imunity, ale chcem niečo s kvalitnejším zložením, v lekárni sa mi väčšinou snažia predať čo majú nazmluvnené.