Bolesť brucha, zápcha

Príspevok v téme: Bolesť brucha, zápcha
Dana23

Dobrý deň, chcela by som sa spýtať syn má 16 rokov a už dlhšie sa mi sťažuje že ho boli brucho aj mal zapchu. Bola som s ním u chirurga ten mu spravil USG brucha tam je všetko v poriadku Lenka piesok na ľavej obličke inak nič a ešte mu zistil analnu trhlinu. Tak na tu trhlinu mu dal masť. Ale neviem on sa mi stále sťažuje že ho pobolieva brucho aj keď zápchy už nemá ale má vždy pocit že sa nevyprazdnil poriadne. Myslite si že je to s toho? Alebo mame ísť ešte k praktickej lekárke? Lebo predsa čreva nevidí doktor na USG

veronkasiskova

Dobrý deň, dôležité je poznať/zistiť príčinu daného stavu. Veľkú úlohu zohráva životný štýl a stravovanie. V dnešnej dobe a hlavne veľa mladých ľudí sa zle a nezdravo stravuje, čo ma za následok, že sa to hromadí a ukladá v našom tele, vznikajú ťažkosti s trávením, zanesenie organizmu vplyvom toxicity a usadenín v črevách, a na základe toho vznikajú časté ochorenia. Človek sa potrebuje pravidelne čistiť zvnútra, očistiť a dokáže sa tak uzdraviť bez liekov.
Kľudne mi napíšte / zavolajte poviem Vám viac
S pozdravom

Omen

Zápcha - treba mu jednoznačne upraviť jedálniček tak, aby mal pravidelnú stolicu. Pridať dostatok TEKUTÍN, VLÁKNINY (ovocie, zelenina...), POHYB...
Kúp mu v lekárni Regulax alebo Psyllium a dávaj dovtedy, kým sa nezačne pravidelne vyprázdňovať. Nezabudni prikúpiť aj probiotiká.
Análnu trhlinu má z tuhej stolice a tú treba zmäkčiť.
Bolesť brucha - správne kombinovať jedlá, zaradiť kyslomliečne produkty, pozorovať po akých jedlách nastupuje bolesť, zapisovať si ich, vynechať na určitý čas...
Viac sa dozvieš v starých témach, kde som o tom písala.