Turistika - pohybová činnosť prospievajúca telu i duši

Táto diskusia patrí k článku: Turistika - pohybová činnosť prospievajúca telu i duši
Turistika - pohybová činnosť prospievajúca telu i duši

Pešia turistika je najjednoduchšou formou aeróbneho cvičenia a Slovensko je na ňu ako stvorené. Chôdza patrí medzi základné ľudské lokomočné činnosti. V poslednej dobe je však veľmi zanedbávaná. Ľudia väčšinou využívajú na prepravu motorové vozidlá, kvôli čomu im klesá fyzická kondícia.

ulnaoperating

Vo voľnom čase rád chodím na túry. Aj kratšie a ľahšie túry nám dajú zabrať, pretože ideme vo väčších skupinách a tomu prispôsobujeme rýchlosť. :D backyardbaseball.io

Liam Alcantar

Aj keď pravidelne hrám il-gioco-del-pollo.com Un Gioco Imperdibile NEL 2024, nemám závislosť od hry. Vidím to ako zdroj zábavy, príležitosť relaxovať a odvrátiť sa od každodenných starostí. Je dôležité pochopiť, že hra pre mňa je len jedným zo spôsobov, ako mať dobrý čas, a nie význam života.

Erila

Milujem turistiky! Chodievame väčšia partia, tempo je tomu uspôsobené, takže nám aj kratšia a ľahká turistika vie trvať pomerne dlho :D

shandrika

ja sice rada chodim na prechadzky vseobecne, ale s mojim muzom turistiky nedavam :D on necaka, ide si svoje tempo a mozem povedat, ze nie je pomale :D uz som sa aj parkrat stratila :D:DD

Tyna_Mal

My máme chôdzu veľmi radi :-) . Celá rodina chodíme na prechádzky po lese, na hory atď. Deti sú zvyknuté chodiť už od malička, akurát trasy vyberáme tak, aby to zvládli. S manželom sme si kúpili nové topánky z www.protrek.sk tohto roku sme toho s nimi už veľa ušli :-) .

jessica19566

ja som zhanala tiez batoh, skor tak na vychadzky, vylety, nez priamo turistiku :) nasli sme na najkufre znacku Travelite, a je super:)