Depresivny manzel

zaricitka

je otazne ci uz taky bol pred pandemiou alebo len ako to zacalo, mohlo to by spustac depresie a mozno bude treba psychiater

dudinka57

Nastastie takeho nemam a neviem si predstavit, ze by som s takym chlapom mala zdielat jednu domacnost, asi by som to nedala!

manzelka

Teraz je veľa ľudí v takom stave :( je taká situácia, ja tiež nie som úplne v pohode. Chýbajú mi priatelia, rodina, kino a iné veci, ktoré sme považovali za bešné :( Skúsila, by som ho vytiahnúť do prírody, spraviť si piknik niekde na lúke.Treba ho vytrhnúť z toho stereotypu. Ak nepomôže, tak by som kontaktovala psychológa.

dcointrade

And interested friends can also go and see them.
His masterpieces "Princess Diaries", "Les Miserables" and "Interns" are all very good movies, and interested friends can also go and see them.
This film tells the story of a female college student who has just left school and entered a top fashion magazine as an assistant to the editor-in-chief. From the confusion of entering the workplace to finding the root of the problem from herself, she finally became an excellent workplace and fashion magazine.
www.dcointrade.com
A very interesting website

Zuzana209

ahoj, tak neviem aké sú príčiny "depresie" - lebo dnes má veľa ľudí ľahký typ depresie z celkovej izolácie...Môj manžel napr. pracuje už niekoľko mesiacov z domu a tento týždeň som tiež na ňom videla, že je zdeprimovaný, proste mu chýba cestovanie, kolegovia, ísť niekam...Aj ja mám občas taký pochmúrny pocit, resp. že každý deň sa vlečie a je rovnaký až sa mi to celé zlieva že už ani neviem čo bolo v pondelok,,,utorok...
Moja skúsenosť čo mi a nám s manželom pomáha je , že v takomto stave je dobré s mať vieru v Boha a upevňovať ju. Ja som veriaca a môj manžel nie je, ale často, keď už vidím, že on upadá, tak prosím Nebeského Otecka, aby mu pomohol a často potom vidím, že "zrazu" manželovi pridelili nejaké nové zaujímavé úlohy, alebo ho niekto kontaktuje, chodíme tiež každý deň von a pozorujeme výbeh psíkov - tam v duchu ďakujem Bohu za všetko krásne čo považujeme za obyčajnosť alebo bežnosť, tiež vidím vo všetkom naokolo, že napriek mnohým smutným udalostiam Boh stále zosiela k nám nádherné dary - rozkvitnuté kvietky, stromy, malé krásne detičky...všetka príroda ukazuje túto Božiu dobrotu. Keď potom človek v dôvere predkladá svoju situáciu Bohu a zároveň mu ďakuje aj za maličkosti - potom prichádza do srdca človeka aj nový "svieži vietor" ...ja to zakusujem každý deň a želám to najmä v tomto čase skutočne každému :-)

ahjajjaj

ahoj, predovšetkým psychiater a lieky. Inak ho treba nechať oddychovať. Akurát byť k nemu láskavejšou, častejšie objať, pobozkať, bez sexuálneho podtónu, na to zrejme nebude mať chuť.