Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Zničila mi celý život

Príspevok v téme: Zničila mi celý život
Hrozne12345

Endokrinologička mi zničila rastový hormón tým že mi dala euthyrox 100 ako 14-ročnemu bolo mi čudné prečo nerasťiem už tak som sa jej nato opýtal ona mi povedala že euthyrox 100 mi zničil rastový hormón že štítna žľaza ochrnulá rast povedala mi že rastový hormón som ešte mal proste strašne niečo a aj do očí mi povedala že už nenarastiem a aj tak bolo od vtedy mám 160cm a teraz už čoskoro 19r. neviem taký byť ani žiť proste veľa krát som sa otrávil dal do seba cez 40 tabliet vždy niekedy viac ale stále žijem a taký nechcem byť proste čo mám robiť prosím neviem to vydržať som psychicky na dne ale chcem proste nárast aj keby čo bolo kebyže mám 175cm tak by ma to už netrápilo

Hrozne12345

Čo mám prosím robiť veľmi ma to trapi chcem narast neviem stým žiť ... Čo sa stane ak neberie euthyrox 100 ?

ahjajjaj

kebyže nedostaneš tyroxín, možno už nežiješ. Nenarástol si, lebo Ti nefunguje štítna žľaza. Za to lekárka nemôže. Z Euthyroxu sa určite rastový hormón nezničil. Ten by bol býval pomohol zachrániť jeho zvyšky. Nikto Ti nezničil celý život, ničíš si ho Ty sám, svojím prístupom k svetu. Svet sa netočí okolo Tvojej výšky, ale od Tvojej hodnoty ako človeka. Na svete existujú ženy merajúce 155 cm, takže z toho nemusíš byť zúfalý. A sú aj páry, kde je muž trochu nižší ako žena, no a čo?

Hrozne12345

Čo mam robiť som psychicky na dne proste prečo sa stým neviem zmieriť proste taký nechcem žiť ani byť ako to mám ukončiť keď sa mi nestáva nič keď sa otravím

tymra

uz ti to bohuzial ale vysku nevrati a jedine co mozes, ze ju za to zazalujes ale neviem ci uspejes a ci z toho nieco vytlcies sudnou cestou.

parazitik

Skus si pustat nejake pozitivne afirmacie. Napr. tu: www.youtube.com. Od nej nejake pocuvam (ine, napr. proti alergiam a pod. a pocitujem ulavu) a zda sa, ze to funguje. Mozno to preprogramuje mozog a vnimas sa inak? Su to subliminal odkazy, v podstate pozitivne afirmacie a frekvencie a ked si to stale opakujes (nie ty, tu to za teba odmaka to video), tak to ma mat vplyv na tvoju realitu/telo/pocity. Aspon tak to chapem, ze na takom principe to funguje.

Hrozne12345

Dobrý deň ahjajjaj, ako 12 ročný som mal 129cm a začal som cvičiť a rastový hormón sa mi vyšvihol za dva roky som mal už ako 14-ročny 160cm a ešte som ho mal a ,,ona mi ho zničila " !!! Ako by mi to mohla spraviť a ešte povedať že už nenarastiem lebo euthyrox mi zničil rastový hormón a že ešte som ho mal a že už nenastiem a potom sa po čase vyhovárala že po niekom som a že ešte hormón mam a podobne nezmysli .... Celý život mi zničila vôbec na nebavy není od vtedy deň čo ma to netrápi proste strašne dačo kvôli nej nemám zmysel života žiť nechcem veľa krát som sa otrávil ale nič sa mi nestalo niekto dá do seba 6 tabliet už nevstane ja cez 40 a nič sa mi nikdy nestalo

ahjajjaj

ahoj hrozne, zrejme si niečo veľmi zle pochopil. Hypotyreóza, teda znížená činnosť štítnej žľazy negatívne ovplyvňuje rast, a môže spôsobiť aj mentálnu retardáciu. Užívanie euthyroxu Ti v podstate zachránilo život, a pomohlo Ti byť zdravším človekom. Keď ti "zamrzla" štítna žľaza, vedeli Ti pomôcť jej hormónom, ale nahradiť celú jej činnosť a nastaviť Ťa s liečbou tak dokonale, ako to býva pri funkčnej štítnej žľazy sa im nepodarilo, a to aj preto nie, lebo si sa nachádzal práve v puberte, keď sa zistilo, že Ti nefunguje.
Nikto Ti nezničil celý život. Euthyrox a endokrinologička Ti ho skôr zachránili, alebo Ti zachránili mozog pred retardáciou. Možno, kebyže vysvitne ten problém so štítnou žľazou skôr a skôr by si Euthyrox začal užívať, aj rast by sa Ti zastavil o trochu neskôr, a nejaký čas by si ešte rástol, aj keď dlho nie.

ModraObloha

Ahoj , nebudem ti tu dávať nejakú extra nádej a skôr si myslím že to asi nebude fungovať, ale čo sledujem rôzne videa o zdravý tak rastový hormon ma každý či už rastie alebo nie, zvyšuje sa hlavne vtedy (mimo prirodzenej tvorby keď skutočne rastieš) keď hladuješ, pretože má ochranný účinok na svaly, v podstate keď "hladuješ" tak telo vytvára anglicky growth hormon, telo sa tak chráni aby spalovalo počas hladovania tuk a ine poškodene tkaniva a svaly si chráni ako oko v hlave.. možno že by si sa nejakým pôstovaním alebo zmenou stravy dokázal o pár CM vyšvyhnúť vyšie? (fakt neviem) nemusíš hladovať niekolko dni v kuse niekolko X do mesiaca počas rokov.. existuje strava na ktorej by si robil "prerušovaný pôst" Anglicky - intermitent fasting, ide v nej o to že inzulín si držíš nizko (nizkosacharidová strava) a počas dna maš nejake okno počas ktorého neješ, napriklad rano neješ, naješ sa až na obed, telo keď je adaptované a ma nízko inzulín tak začne spalovať tuk, (musí byt inzulín nízko inak sa to nestane) a nepocituješ ani taký hlad, poobede sa naješ normálne.. niektorí ludia maju rôzne druhy tohoto itermitent fastingu 16 hodin nejedia 8 hodin ano, iný maju 18/6 , niektorí len 1 jedlo denne... byť tebou skúsim to.. ak vieš anglicky tak ti tu dávam nazov jedneho videa a odtial sa nejak odraz.. vždy lepšie ako stažovať sa aj keď oprávnene ale pýtam sa, pomôže ti to ? Zmeni sa tým niečo? Nie, je to tažké, ale ver že sú ludia Nick Vujicic a sú štastní (vygoogluj si ho..) tak prečo by si sa ty mal odpisovať.. kludne zo seba dostan krivdu a frustraciu a následne s tým prestaň a snaž sa akceptovať to, vyrovnat sa s tým a pokusit sa byt štastný prípade skúmať rôzne ine varianty, nadej umiera posledná. Pämataj náš život je 10 % toho čo sa nám v nom stane, a 90 % toho ako na to reagujeme. Je to v tvojích rukach. (dám tu link na video : www.youtube.com ak sa nezobrazí tak jeho presný názov je tento : 12 Amazing Ways To Boost Human Growth Hormone HGH (Natural Anti-Aging w/ Intermittent Fasting & HIIT (autor kanalu je Dr. Sten Ekberg - bývali desaťbojár na olympijských hrách )

Hrozne12345

Zmieriť sa stým nedá vadí mi to každý deň od vtedy vadí mi to už roky a nedá sa stým zmieriť proste chcem nárast AKO MI TO MOHLA SPRAVIŤ proste môj život stratil zmysel života