Kde si viem nájsť kamarátov

Príspevok v téme: Kde si viem nájsť kamarátov
adii1

Ahojte,

píšem možno netradične, ale chcela som sa spýtať, či náhodou neviete, či existuje nejaká soc. sieť, kde si viete nájsť kamarátov/kamarátky. Priateľa mám, takže vzťah nevyhľadávam, skôr by ma potešilo, keby som našla niekoho na kamarátstvo, keďže som nikdy nemala šťastie na priateľov - dúfam, že nie som jediná.
Mám 20 rokov a myslím si, že by bolo fajn nájsť si aj niekoho, komu by som sa mohla rovnako so všetkým zdôveriť ako môjmu priateľovi, snáď viete, ako to myslím. Vedeli by ste mi niekto poradiť?
Ďakujem vopred za odpoveď, majte pekný deň.

adii1

erich360: to je možné, avšak po mojich skúsenostiach na škole (šikana a podobne) mám problém nájsť v ľuďoch dôveru, pretože ma veľa ľudí sklamalo, tak možno to bude aj tým, že si málo ľudí pustím do svojho života po tom čím som si prešla. Navyše veľa ľudí v mojom okolí zaujíma len chlast, cigarety, kluby a na takéto ja nie som. Aspoň mám oporu v mojom priateľovi, ktorý prišiel do môjho života keď mi bolo najhoršie, ale tak bola by som rada, keby boli súčasťou môjho života aj ďalší ľudia, ktorí by ma chápali tak ako môj priateľ. Premýšľam, že by možno bolo fajn, keby som zbytočne netlačila na pílu, pretože nie je vylúčené, že jedného dňa by to osud mohol zariadiť tak, že by do môjho života prišli ďalší ľudia :)

erich360

Kamaratov si vies najst hocikde, zaleti ako velmi si ukecana a ako vies komunikovat s ludmi. Ja som najlepsiu kamaratku spoznal tak, ze som ju tukol do auta

Blacky Black

No v tomto sa dá ťažšie poradiť, pokiaľ si introvertka a nie príliš rada chodíš von. Najideálnejšie by to bolo nájsť si ich vonku, niekde v spoločnosti, napríklad u mňa hoci som introvert je aká-taká možnosť na festivale alebo nejakom koncerte, ak máš tiež rada hudbu. Ak nie potom naživo, tak cez písanie. Môžme si popísať, ja tiež mám podobný problém v tomto, len som chalan.

adii1

Správa pre Amifox: písala som ti mail, ale z nejakého dôvodu to nechcelo odoslať, vraj tvoja adresa nebola nájdená.

astronaut2021

Ahoj, skus clubhouse ja som si tam nasla vela kamaratov a spoznala novych ludi.. uz to nefrci ako cca mesiac dozadu ale stale sa tam najdu zaujimave miestnosti:)