Pomoc

Príspevok v téme: Pomoc
Lucianna161

Spoznala som muža, ktorý je strašne super, podporuje ma, je tu vždy pre mňa, pomáha mi ako sa dá, vždy ma vypočuje, no nepriťahuje ma fyzicky.
Obaja sa máme radi, no bojím sa, že keby sme spolu začali chodiť, nastal by problém so vzhľadom.
Znie to povrchne, no myslím si, že na vzhľade občas celkom záleží, necítim medzi nami takú tú iskru a nechcem mu žiadno ublížiť, rozísť sa po čase s niekym, iba preto, že pre mňa nie je dosť atraktívny, je hrozne hlúpe, no zároveň ho mám ozaj veľmi moc rada, vždy sa teším, keď sa máme stretnúť,mám motýliky v bruchu a cítim sa veľmi šťastná.
Nejaké rady? .. prosím, bez drzých komentárov typu ,,ide ti len o vzhľad" a pod., jednoducho mám skúsenosti že aj keď som bola vo vzťahu s niekym, kto ma fyzicky až tak nepriťahoval, vždy sa to ukončilo .....
Mám 25r., on má 30
Vďaka.

slobodnemaciatko

Prepac, ale toto je riadne psycho. Tak mas ho rada, pomaha ti, spavas s nim a to napriek tomu, ze ta nepritahuje.
Najst muza, ktory ti aj pomaha je uplne skvele.
Su ludia, ktori k sebe proste patria a ktori nie.
Ked to tak necitis, tak ho nevyuzivaj, lebo karma je zdarma, ako sa hovori.

ahjajjaj

prečo Ťa mrazí z toho, že by ste mali byť spolu celý život? Čo konkrétne Ti na ňom vadí?
Keby tam nebola telesná príťažlivosť, zrejme by ste predsa spolu nespávali.
Ak by si bola neviem ako zamilovaná, aj vtedy čo robiť, keď prejde vášeň?
Zakaždým meniť partnera, kým si imunita nezvykne na dotyčného a prestane vysielať do mozgu chemické signály? A potom keď budeš stará, vtedy budeš chcieť niekoho aj na život?

Lucianna161

ahjajjaj
No, my sme už dlhšie kamaráti s výhodami, takže po sexuálnej stránke s tým nie je problém, len jednoducho nemám pocit, že by som chcela byť vo vzťahu s ním, nepriťahuje ma v tom smere.
Neviem či mi teda rozumiete ako to myslím
Nie je to neviem aký fešák, ten sex je ozaj len o uspokojení potrieb.
Vyhovuje mi to, že spolu spávame, sme kamaráti, ale keď si predstavím, že by sme mali byť spolu, tak v tom ma trochu zamrazí, ale aj tak ho mám veľmi rada :/

humienka5

telesna pritazlivost musi byt vo vztahu, ked sa ludia nepritahuju vzdiala sa od seba a potom sa stava , ze si najdu milencov. pokial ta naozaj nepritahuje, tak budte, len priatelia, nic viac

ahjajjaj

študovala som tak trochu tieto témy. Asi Ťa to prekvapí, ale čím väčšia iskra bola, tým drastickejší a nenávistnejší rozchod. Vid. anglický kráľ dal popraviť svoju mladučkú manželku predovšetkým z vášne a bolesti, že ho podviedla. Kľúčom k dobrému vzťahu je kvalitná komunikácia, že sa spolu bavíte a smejete. Neviem, ako si na tom, s týmto kamarátom. Ako vieš, či bude fyzicky atraktívny alebo nie, kým ste sa ani neobjímali, ani nebozkávali? Myslím, že keď má žena a muž kamarátsky vzťah, je to preto, že sú si navzájom v nejakej maličkosti významne nesympatickí, kvôli čomu nechcú mať ľúbostný vzťah.

Ss552

Ďakujem pekne.
Mne vôbec nejde o to, byť s niekym, mne je fajn samej, ani sa nechcem do vzťahu hnať + chcem odísť za prácou zo Slovenska preč, no keď som si predstavila, že by som odišla od neho, ostalo mi až zle :/
Ale tú iskru tam necítim jednoducho, myslím, že tá chémia medzi nami nie je a máte pravdu, ublížiť mu nechcem, na to je až moc dobrý chlap.
Len som si prišla ako sviňa, s prepáčením, že to takto cítim.

In blossom

Nikdy by som nedokazala chodit/zit s muzom, ktory ma nepritahuje fyzicky. To nie je o povrchnosti. Mozete byt kamarati, ale na vztah potrebujes chemiu. A ta nezavisi od toho ci ma clovek konkretne proporcie, farbu oci alebo neviem co, ale ako ste si chemicky a inak kompatibilni. Ved to je ucelom paru/vztahu, byt spolu a zalozit rodinu, tak sme biologicky naprogramovani a prave ta pritazlivost medzi ludmi je to co rozhoduje a motivuje tvorit par (lebo ti ludia su pre seba geneticky a biologicky kompatibilni).
Poviem to tak, ak ti ide o to, mat pri sebe hocikoho, len aby si nebola sama, alebo z existencnych dovodov potrebujes s niekym zit, tak ok, su to krasne vlastnosti, co ten muz ma a ako sa ku tebe sprava. Ale to je strasne malo, ak tam nie je ta "iskra". Ak ti nejde o existenciu, tak by som do toho nesla a urcite pockala na toho "praveho", teda niekoho, kto okrem vhodnych vlastnosti ta bude aj naozaj pritahovat. Lebo tomuto chlapovi v konecnom dosledku ublizis, nikde nie je napisane, ze si s nim zacnes a po par mesiacoch/rokoch nestretnes takeho, ktory ta pritahovat bude a velmi. A on si tiez zasluzi najst zenu, ktora bude z neho "hotova" a nie takto. Nie, ja by som do takeho vztahu nikdy nesla.