Namotala som chalana a neviem co dalej

Príspevok v téme: Namotala som chalana a neviem co dalej
Luna13

Ahojte, takze mam taky mensi problem a sama sa v tom stracam, kedze som nemyslela na nasledky... Prednedavnom som spoznala jedneho chlapca, ktoreho mi predstavili moji kamarati. No neskor mi zacal pisat, ale samozrejme brala som to ako nejaku srandu a flirtovali sme a super sa nam pisalo. Samozrejme som si myslela ze aj on to tak berie len zo srandy. No chlapec sa do mna zalubil a je uplne hotovy. Stale mi pise chce sa stretnut atd. Vobec som nemyslela na to ze by sa mohol takto na mna naviazat. Nechcem byt zla a narovinu mu povedat ze to bola viacmenej sranda a ze nemam nejaky vacsi zaujem. No a tu je ten problem ci ten zaujem mam a co vobec k nemu citim , kedze sama neviem co si mam mysliet. Som uplne zmatena a nemam sa komu vyrozpravat:(((

Libertz

mala by si si to najskor ujasnit v hlave.. v poslednom commente pises ze mozno aj by z toho mohlo neco byt. Takze ked je to tak jak pises v hentom komente, daj tomu sancu mozno sa neco vyvinie z kamaratstva... akoze mna uprimne skor vytocilo ked ma holka odbila ze nic nechce, neda dokopy ani sancu na nic. Mozno hento chovanie flirtovacky a chujovinky si robila nejak podvedome, a mozno aj podvedome chces. V opacnom pripade fakt neviem co akoze cakas ze ten chalan jak bude reagovat nato ked ty mas take spravanie...

lienerka55

najlepsie a najjednoduchsie co mozes spravit je to, ze sa mu proste priznas, ze vztah nehladas, len kamarata na pokec. proste podla mna si to zasluzi vediet a to cim skor, tak tym lepsie

1994ka

Urcite mu to povedz, presne tak jak si to povedala teraz nam. Nevod ho za nos, dokedy ho chces trapit? Tebe sa lubi, ze ti lize z taniera a mas ho v maličku, ale maj v sebe tolko ludskosti, ze k nemu budes uprimna a nebudes to vyuzivat. Ano pravdepodobne ho stratis, ale aj si to zasluzis popravde.. Aspon budes vediet, ze chlapci sa nemotaju len tak zo srandy, aby si si leszila ego z jeho reči..

Ondo1994

Tak sa snim len kamarať. Rozpravaj sa snim.. Co ty vieš možno po čase budeš ty ktora ho bude chcieť.. Veď nikto ta nenúti.. A nie si pripravená? Nevadí... Komunikuj snim a aspoň vieš že ta niekto ma rad a že to moze byt super chalan.. Čo by mnohí zato dali ver mi. :)

Luna13

Ano viem bola to hlupost, ale kazdy den nad tym premyslam a asi ho mam viac rada. Vidim ze je ku mne velmi mily a zlaty. Mam pocit ze k nemu nieco citim. Aj ked ja nechcem vztah nie som na to pripravena...

Ondo1994

Nehnevaj sa ale to je cely život mladých ľudí.. Sranda. Sranda. Sranda. Ale ľudia maju aj srdce. A chlapec chce byť v tvojej blizjosti, túži ta spoznať, a ty sranda. Mala by si sa zamyslieť nad tým čo vyzarujes zo seba aby sa ti nestali takeho srandy. Myslim si že si ťa nezaslúži asi žiadny chlapec.