Injekcia - implantat antikoncepcia

Príspevok v téme: Injekcia - implantat antikoncepcia
susanne

Ahojte chcela by som sa informovat ci je vhodny tento druh antikoncepcie aj pre dievca vo veku 22 rokov,chcela by som to zacat uzivat a neviem ako sa mam rozhodnut.Som dost zabudliva a prave pre to nechcem tablety.Injekcie su na 3 mesiace a implantat do podpazusia na 3 roky.Prosim poradte mi ci je to pre mna vhodne a kolko stoji injekcia.Dakujem

Slavia1993

Ahojte chcela bi som sa spitat ja mam implantat do ruki mam to 2 mesiace a mesiac som nemala neviem ci je spolahliva ze ci sa nemoze stat ze bi som otehotnela nechcem uz mat deti mam 2 to mi staci

nadutka

Ahojte Mam v ruke implant je to velmi dobra antikopcepcia , nemam stym ziadny problem mam to na 3 roky som spokojna stym davali mi to v anglicku Rucim vam to baaby ..

rosalinda

ahoj tiez mam implant v ruke mam ho uz po druhy krat je to velmi dobra antikoncepcia teraz uz ju mam 2 roky nevidim ziadne problemi a davala som si ju v anglicku mam to zadarmo a odporucam kazdej babe je to velmi dobre a hlavne 100% ochrana,,,,,,,

silvinna

ahoj som silva a ,,,ja ti mozem poradit nato co si sa pitala ohladom tej ijekcie..tak ja mam 18 rokou a pouzivam to normalne..ma dobre ucinky a je spolahliva//

drobcek021

Ahojte, aj mna by velmi zaujimalo nieco viac o spominanej injekcii,ci je to na Slovensku dostupne.....Pripadne nazory na implantat od niekoho kto to uz vyskusal.

miska

Ahojte, ja som si dala implantat- tycinku len nedavno. Davala som si to v Anglicku, kde je vsetka antikoncepcia BEZPLATNA. Cize u nas na Slovensku stoji implantat okolo 6000sk, ja to mam zadarmo na 3 roky.tiez som zabudala brat tabletky, a riziko pri tabletkach bolo aj tak vacsie, ze otehotniem, ako pri implantate, kde na 100% neotehotniete. som velmi spokojna a odporucam

alenaki

Ahoj baby, o injekcii som nepocula, iba o inplantate tusim je to na 3 roky. Informacie (brozurku) som dostala u svojej lekarky. Je to ako injekcia, vpichuje sa do ramena, a cez nu sa zavedie mala tenka tycinka, ktoru mate pod kozou cele tie roky a uvolnuje sa z nej latka ktora posobi ako keby ste brali denne tabletky. Zakrok trva asi 10-15 minut, nieje bolestivy, lebo lekarka Vam miesto znecitlivie anestetikom. Odporuca sa dievcatam ktore nechcu najblizsie 3 roky mat babatko. Ak sa rozhodnete inak, tycinka sa da jednoducho vybrat jemnym rezom v kozi. Stoji to cca. 6000,- (na 3 roky)a zavedie vam to kazdy gynekolog (predtym Vas vsak musi vysetrit ako pri inej antikoncepcii)

zmatena

ahojte tak to aj mna zaujima,ma niekto uz stym skusenosti??Rozmyslala som o injekcii ale bojim sa ze to bude mat zle nasledky.Poradte prosiiiiiimmmm

morka

co som pocula ja, tak takuto formu antikoncepcie odporucaju zenam ktore uz nechcu deti a romkam, pretoze je s nou malo roboty, funguje a treba ju na niekom vyskusat, a lekarom je fakticky jedno, ze to zenam uplne rozhasi hormonalny cyklus. hlavne implantaty na niekolko rokov. po tak dlhej dobe sa uz prirodzeny cyklus uz obnovuje iba s velkymi problemami, moze byt problem byt znovu plodna...