synove správanie (4r)

Príspevok v téme: synove správanie (4r)
soja

Prosím o radu
Syn (4r) po návšteve exa cez víkend (každý druhý) býva po návrate ako odtrhnutý z reťaze.
Nehovorím že mimo je úplný anjelik ale jeho správanie je neporovnateľné.
Je drzí nadáva nám do šibnutých, alebo teraz začal „ty si hovno“ – počul od suseda, chce nás kopať . zaháňa sa rukou po nás. keď ho hreším (v rámci medzí) ,alebo priateľ, alebo dokonca učiteľka smeje sa do tváre v horšom vyplazí jazyk.
Včera 2 x kusol priateľa – bolo to ale v rámci hry, keď sa bláznil. Napriek tomu že som mu hodinu dozadu hovorila že nech sa neopováži kusať že to boli (to bolo prvá krát)
Toto správanie nie až také strašné keď je aj starší syn doma. Alebo príde priateľ po nejakej dobe ku nam (stačia 2 dni). Keď je s nim priateľ sám bezomňa či vonku alebo doma, syn je ako vymenený, a priateľ hovoril že ani nevie že sú spolu.
viem že ex sa mu venuje a všetko je tak ako ma byť, tak isto priateľ hoci by nemusel. Miluje ho celým srdcom, no včera už bol tak vytočený že ho nechcel ani vidieť
dnes mi povedal že sa u nás neukáže pokiaľ sa jeho správanie nezmení (ale toto nieje podstatne).
Ťažko sa to píše, nedá sa to celé rozpísať, a každú jednu situáciu....
Neviem kde som spravila chybu, chcem mať slušné dieťa (doma hádky nepočuje tak isto nadávky).
Chcem mať rešpektom , ktorý absolútne nemám hoci je malí 4 ročný bojím sa že keď to teraz nepodchytím, keď bude starší školák, bude patriť medzi „výkvet školy „
Možno to je tým že mu dávam veľa lásky, nechcem vrieskať, ani byť.
Neviem fakt neviem. Som zúfala

Mindas

Treba mu dookola vysvetlovať že sa to nerobí a nehovorí. tiež to máme troška podobné. Áno určite aj potrestať alebo dať po zadku. Treba sa mu čo najviac venovať, hoci viem že nie vždy sa to dá. U nás je najväčší kľud keď sme vonka tam je v pohode, tak sa snažíme tráviť veľa času v prírode.

darrianna

Mali by ste si sadnúť ty, tvoj ex a aj tvoj priateľ a niečo vymyslieť, pokiaľ nebudete jednotní, tak to dieťa bude horšie a horšie na tom :/

ovomaltine

niekde urcite robis chybu. maly moze mat nedostatok pozornosti alebo mu chyba otec, alebo nieco ine
co takto psycholog

zuzimulka

povedala by som, ze je aj v takom veku a ked nebodaj sa mu otec nevenuje, tak potom to ma taketo dosledky. asi by si si mala pohovorit s ex.