Skoré ranné vstávanie

Príspevok v téme: Skoré ranné vstávanie
torendo

Dobrý deň, aké môžu byť príčiny toho, že sa každý boží deň budím už okolo šiestej.

som na invalidnom dôchodku a do práce nechodím, ale kvôli tomu už neznášam sám seba.
Ved ľudia žijú aj tak a nie je to pre nich žiadny problém.
Alebo, niekto ma rád ležanie po tme alle pre mňa to je najväčší trest, musí mi svietiť svetlo z ulice aby to bolo v pohode.
Ak nesvieti, spomienka na tento moment ostane vo mne ešte dlho a nemôžem rozmýšľať ako normálny človek ale myslím len na to nepríjemné.
Tak vlastne funguje celá moja myseľ.
Nič na svete ma neláka a všetko vyzerá negatívne.
Existuje niečo, čo môžem robiť preto, aby sa to zmenilo k lepšiemu, okrem lekára?
alebo dá sa niečo robiť s tým?

raduskaaa

ani sa tomu necudujem, ze si tak skoro hore, ked v podstate nemas kde energiu vybit, ked ani do prace nechodis...mal by si si nejaky konicek najst..

darrianna

Obávam sa toho, že to je nejaké psychické ochorenie a bolo by fajn to konzultovať s odborníkom. Možno ti dá nejaké lieky, vďaka ktorým sa budeš cítiť lepšie a budeš aj dlhšie spať.

snejty

Urcite je vela takych ludi. Neskusil si venovat sa niecomu inemu. Napr. najst si iny problem o kt.budes premyslat, alebo pracovat na niecom?

torendo

Vdaka,pomohlo mi to

Ešte by som sa chcel dodatočne niečo opýtať.
Skoro neustále sa mi v hlave vynarajú myšlienky na veci, o ktorých by som najradšej nikdy nevedel a úplne mi to zničí náladu.

Dokázal by mi aj s tým pomôcť odborník
Dám to na príklade.
Sú udalosti, ktoré sa stanú raz za veľmi dlhú dobu, a myšlienka nato ma ide zožrať a to mi bráni aj zodvihnúť hlavu od vankša, myseľ sa mi točí okolo toho a to čo ma kedysi bavilo, robím len aby som zabil čas.
Je viac takých, či len ja,

miki25

Všetko zavisí od toho, že kedy chodíš spávať. Keď chodíš spávať o 22:00 a stačí ti 8 hodín spánku, tak nie je čudné, že vstávaš o 6:00. Ja som chodieval spávať o 20:00 a vstával som 4:00. Podarilo sa mi posunúť na 21.-22. hodinu večierku a vstávam pred šiestou. Aj to môže byť riešenie. Ja nemôžem už to viac posúvať si, aby som už neponocoval. Správny spánok je pre mňa najdôležitejší.

snejty

Mas tak zrejme nastaveny organizmus. Tak proste o tej siestej vstan. Niekto sa budi o tretej. To je napr. horsie.
Citala som, ze pri problemoch so spankom pomoze spankovy couch. Tak mozno si skus daco o tom vygooglit.