Zakladam tuto temu, hoci mi je jasne, ze pravdepodobne ziadnej relevantnej odpovede sa zatial nedockam. Priznavam, je to konspiracia, ale neda mi to pokoj. Teraz stahuju vakcinu od AstraZeneca, vraj boli umrtia a krvne zrazeniny po nej... Ok. Viacere krajiny ju planuju stiahnut. Ale je to jedina vakcina, ktora nie je mRNA. Vsetky ostatne su na principe mRNA ci je to ta od Pfizer alebo Sputnik. Tak mi napada, ci to nie je cielena antikampan, aby sa ludom dostala len a vylucne prave vakcina na baze mRNA.
Napada mi divoka konspiracia, co ak naozaj budu riesit "preludnenie planety" tymto vakcinacnym sposobom? Nie umrtim, ale tym, ze ludia budu mat problemy az nemoznost prirodzene pocat. Chcela by som vediet, ci poznate niekoho, kto uz bol vakcinovany 2x a pocal dieta uz po. Ale to sa nedockam zatial, kedze sa vakcinuje kratko a zatial prevazne starsie (neplodne) rocniky a ludia v kritickej infrastrukture, ktori za terajsej situacie sa asi nepokusaju o dieta.
Chcela by som uprimne odpovede, lebo ja deti raz mat chcem. Tuto vakcinu nechcem a priznavam, aj preto, lebo mam obavy, ci vobec budem moct pocat/donosit dieta a pripadne, ci to nebude mat na neho nejaky vplyv. mRNA vakciny su uplna novinka, neverim im a nechcem ich. Radsej by som klasiku zvolila a to je prave ta od AstraZeneca. Neviem co si mam o tom mysliet, ale viem iste, ze mRNA si nikdy dobrovolne nedam, v terajsom obdobi urcite nie.