Ahojte, potrebovala by som od vás radu. Mala som priateľa s ktorým sme boli spolu polroka, viem, nie dlhá doba. Mal kamaráta ktorý ho len využíval, nechával si od neho všetko platiť a volal ho len ked nieco potreboval. Lenže priateľ bol taký slepý voči nemu, že si to neuvedomoval, no ja som to videla a nechcela som aby to tak bolo tak som to povedala. S jeho kamarátom sme sa moc nemuseli a ja sa ani neviem pretvarovat čiže na mne to bolo urcite vidno. Potom som sa dozvedela ze mi klamal a podobne, stali sa veci ktoré ma neskutočne sklamali a rozišli sme sa. Náš rozchod prebehol tak že som odišla od neho domov a najviac ma ranilo to že sa ani len nesnažil za mnou íst a ospravedlnit sa proste žiadna snaha.. posledné čo bolo tak dlhšia sprava v ktorej napisal ako si ma nezaslúži a podobne.. potom prešiel mesiac a on sa medzitým absolutne neozval čo ranilo este viac. Nemal by sa ten kto spravil chybu snazit to napravit? Jedine co som o nom v tej dobe vedela bolo ze trávi cas s tym “kamarátom”. Po mesiaci prišiel vyzváňať na zvonček ale nechcela som sa s nim ani len bavit. Ked mi uz konecne zacalo byt dobre, vtedy sa musel objaviť. Telefonáty som nezdvíhala a na spravy neodpisovala, len pisal ako ma miluje a podobne. Po týždni som sa rozhodla ze aspon nieco napisem, v tom style co odomna ako čaká a podobne.. na další den poslal kvety. Myslíte že je toto správanie typické pre lasku? Prečo by niekto zrazu tak dlhy cas zabudol na nieco co trvalo polroka a potom sa znovu objavil? Ako moze byt niekto tak sebecky a vsetko vzdávať bez boja? cely ten cas sa o nic nesnažil a potom si príde ako velka voda a jednými kvetmi sa snaží zahnať celé trápenie ktorým som prešla. Nemyslite si že druha šanca by bol další omyl? Ako viem že v budúcnosti sa to nezopakuje a že sa pri ďalšej hádke prestane snazit? Povedzte názor. Dakujem
Druhá šanca po rozchode- omyl alebo dobrý nápad?
neviete ako to dopadlo? ci sa jej oplatilo mu dat sancu?
ked to uz raz dobre nebolo, tak to uz nikdy nebolo. tieto druhe sance, to je len natahovanie casu.
Mne sa zda, ze toto je skor o tebe a o tvojej tuzbe aby doliezal a sypal si popol na hlavu, ze Ty mas pravdu a ze Ta velmi chce. Mala by si sa zamysliet, odkial tato tvoja potreba pozornosti pochadza. Pripada mi, ze tebe nejde ani tak o to, aby si riesila kvalitu vztahu s nim a ci s nim mas byt, ale skor sa mi zda, ze si chces dokazovat, ze si prenho dolezita, ze za tebou dolezie s prosikom.
Ja by som mu druhú šancu nedala, nevypláca sa to.
Ono to funguje tak, že žena sa najprv vyplače a potom je jej dobre, časom to zoberie ako dobrá voľba , že s ním nie je, No chlapi akosi majú dlhé vedenie a až neskoro zistia o čo prišli a vtedy je už väčšina žie v pohode z rozchodu. Ja ti radím, nedávaj mu druhú šancu, uvidíš zase ťa sklame a ty budeš zase nešťastná a keď vie, že mu to prešlo spraví to znova, znova mu budú prednejší kamaráti ako ty
Hovori sa, ze radsej neskoro, ako nikdy.
Tak prijmi pozvanie a mozte si to vydiskutovat a mozno budete zit spolu, az kym nepomriete.
Alebo ako sa vravi, zili stastne, az pokym sa nestretli.