Ahojte, ani neviem prečo tu vlastne píšem. Hľadám možno nejakú útechu alebo podporu alebo proste len objektívny názor. Mám taký veľmi komplikovaný vzťah s mamou už od takej rannej dospelosti. Neviem či ste niekedy počuli o citovej závislosti ale myslím že presne tým trpím, na jednej strane som na mamu strašne naviazaná a podvedome sa snažím robiť všetko tak aby bola spokojná a záleži mi na jej názoroch, často jej volávam aj keď viem že ma stále zraní. Pred 3 rokmi po VŠ som sa osamostatnila od rodičov aj keď som mala dobrú prácu, kamošov a mala som svoj kraj veľmi rada, avšak stále som prežívala bolesť z môjho vzťahu s mamou a nevedela som čo robiť a jedna známa ma tak podporovala v odsťahovaní. Napriek tomu stále chodím raz za čas domov, aj kvôli tejto korona situácií som stratila prácu a teda bolo mi na byte samej ťažšie tak som chodievala viac domov..ale stále je to zraňujúce. Moja mamka aj trochu viac ochorela, bolo to teda vážne a mne bolo strašne ľúto som aj plakávala a tak ale keď som prišla domov a napr. prišla som z prechádzky 18:15 s kamoškou tak mi strašne vynadala a kričala že sa nehanbím že ako som jej to mohla spraviť že skoro prišla o nervy a vlastne som jej zhoršila zdrav. stav, že ako som sa mohla už za tmy vrátiť a podobne. Na jednej strane ťažko to opísať sú situácie kedy je milá je mi oporou a je veľmi dobrá ale v priebehu dňa spravím niečo čo neviem predvídať a vyvrieska sa po mne..tým že raz je milá a potom po mne strašne kričí je to veľmi bolestivé. neviem či ste niekedy niečo také zažili. Svoj domov mám strašne rada, prírodu, kamošky a celkovo sa tu cítim oveľa lepšie ako v BA aj si myslím žeby som tu bola šťastnejšia..len tam je ľahšie sa osamostatniť. Neviem čo robiť v tejto situácií, bojím sa že tu už dlho nebude tak som chcela stráviť aj chvíle doma..chodím tak raz za 2 mesiace niekedy iba..ale aj tých pár dní je veľmi ťažkých. Keď som dnes konečne šla s kamoškou na túru a zažila pekný čas tak proste večer ma čakal vreskot. Podotýkam že som tesne pred 30tkou a neviem skrátka ako túto životnú bolesť vyriešiť ako sa z toho dostať, alebo ako s ňou udržiavať vzťahy. Rada skúste sa porozprávať nefunguje a nikdy nefungovala žiaľ. Na jednej strane cítim také silné rodinné puto ale o to viac ma to zničí že sa neviem spamätať potom.
Textová Inzercia

MUDr. Andrea Steinerová - frekvenčná terapia - Liečba budúcnosti

UZEMNENIE - zdraviu prospešný objav všetkých dôb. NAČERPEJTE ENERIGIU A SILU ZEME.