Zúžená predkožka kvôli mykóze?

Príspevok v téme: Zúžená predkožka kvôli mykóze?
Papo123

Dobrý deň. Už pár týždňov ma trápi mykóza na penise. Neviem, či sa mi to iba zdá, ale myslím si, že mám mierne zúženú predkožku práve kvôli tejto chorobe. Predkožka sa dá stiahnuť (aj pri erekcii), avšak tento proces je sprevádzaný nepríjemnými pocitmi. Predkožka nie je tak vláčna ako predtým a zdá sa byť aj akási tuhšia. Nikdy predtým som takýto problém nemal, preto si nie som istý čo to je. Čoskoro idem k urológovi a chcel by som sa preto spýtať, či budem museť ísť v prípade, že by bola predkožka naozaj zúžená na obriezku, alebo doktor iba predpíše nejaké masti/krémy, poprípade bylinkový odvar.
Vopred ďakujem za vaše odpovede

Almarinos

moja rada z vlastnej skusenosti- jedna sa o zapal predkozky - fimoza.
urolog navrhol obriezku, odmietol som to, isiel som koznej, dala mi kortikoidnu mast na to a zabrala.
Je ale mozne, ze uz nebudes mat predkozku ako predtym a bude zuzena o nieco. Odporucam mierne natahovat pocas liecby a tiez macerat zo slezu na kupele. slez iba namocis v noci do vody, ale nevaris. na druhy den kupel.
Ten sekret je biely, vyzera to ako plesen, ale budu to zrejme bakterie.

Martiinka2

Dobrý den, pracuji jako lékařka na klinice dětské urologie. Ráda bych Vám poradila, ale potrebuji ještě nějaké informace. Můžete mě kontaktovat na email martiinka2@seznam.cz

blueberryNN

Najskor ti nieco odporuci alebo predpise, moze to byt vitamin, mozno mast. No necakaj od toho zazraky, nemusi to vobec nic pre teba urobit. Tiez by si mal vediet, ze tento stav sa casom rozsiruje a zhorsuje. Je dost velka sanca, ze to budes nakoniec riesit obriezkou. Vela stastia aj tak!