Masturbácia nad fotkou - názor?

Príspevok v téme: Masturbácia nad fotkou - názor?
AbcDef2321

Ahojte.
Chcem sa spýtať na názor, čo si o tomto myslíte:
Už nejaký čas masturbujem nad fotkou niekoho, koho poznám osobne. Poznáme sa, dalo by sa povedať, z pracovného prostredia. Nie sme v kontakte každý deň, len z času na čas. Tá fotka, nad ktorou masturbujem, je verejne dostupná a nie je vôbec erotická ani nič také, len normálna fotka. Nevie o tom, že to robím a ani sa neplánujem priznať...
Aký máte na toto názor? Spravili ste niekedy niečo podobné? Myslíte si, že je to morálne nesprávne? Ako by ste to vnímali, keby ste boli na druhej strane (ak by to náhodou nejako vyšlo najavo)?
Ďakujem všetkým za názory.

Mingo

Toto ja robím takmer pravidelne a nevidím na tom nič pohoršujúce. Ja osobne ťa chápem. Ja som masturboval nad fotkou osoby(ženy), ktorú som poznal už ako 18-19 ročný lebo som ju mal rád. Samozrejme nikdy by som jej to nepovedal lebo to predsalen znie divne a bol by som hneď úchylák aj keď ním nie som. Mne to príde OK. Neubližuješ tým nikomu. Keď som mal frajerku a bola odcestovaná tak som zatiaľ masturboval nad jej fotkou alebo v mysli, že som na ňu myslel. S tým som sa aj priznal, som jej vysvetlil, že skrátka ju mám rád a už som sa na ňu tešil. Ona mi povedala, v podstate ma povzbudila - "Že je rada, že pri masturbácií som myslel na ňu a nie na inú". Takže asi toľko k tomu.
Nemáš si čo vyčítať, je to normálna vec. Aj ak sa nám nejaká žena páči na fotke - veď je to normálne, určite to aj ženy robia. Nikomu tým neubližuješ. Horší sú ľudia čo robia iné zverstvá - keď nejakú ženu znásilnia a pod. Radšej keby namiesto toho urobili to čo ty.

parazitik

Tak ak by sme uz boli spolu, tak to nepotrebuje nie? Ak by to bol vztah na dialku, tak sa to da pochopit. Ale inak, naco? Ja to beriem, ze ludia maju rozne uchylky, ale vediet o nich nemusim :-)

AbcDef2321

parazitik:
Môžem sa spýtať - vadilo by ti aj to, keby to tvoj manžel robil teraz, keď ste už spolu, alebo len ak by to robil ešte predtým, ako ste sa dali dokopy?

AbcDef2321

Ďakujem vám za názory a rady.

Zaujímalo by ma ešte niečo: Vadilo by vám to aj vo vzťahu? Keby partner/ka masturboval/a nad vašou fotkou (povedzme, keby s tým začal/a až potom ako ste sa dali dokopy)?
A vnímali by ste to inak keby to robí žena v porovnaní s tým, keď to robí muž?

Carie

Normalne to je ale nikdy sa s tym nepriznavaj ani tej osobe, ani nikomu inemu. Srat je tiez normalne a robi to kazdy ale tiez o tom nevyprava inym. Mohol by si sa zhnusit tej osobe aj inym.

parazitik

Tak hlavne sa s tym nepriznavaj danej osobe. Nikdy. Ak ta pritahuje, tak to skus radsej normalnou cestou a nemusis si potom "viesco" nad fotkou. A teda, urcite by som to vediet nechcela. Ani ak by sa mi s tym priznal niekedy moj manzel, ze to robil nad mojou fotkou, ked sme spolu este nemali nic... Nie, to si musis navzdy nechat pre seba :D Ja to beriem tak, ze kazdy je nejaky a kazdy ma nejake uchylky. Nech si ich v klude realizuje, ale vediet to nemusim. A asi ani tvoj objekt by si tym nepotesil, keby to zistil.