Ako sa rozhodnúť

Príspevok v téme: Ako sa rozhodnúť
Romanka33

Dobrý deň, volám sa Adriana neviem či si môžeme tykať mám 40rokov. Ide o to že som už dlhšie bez vzťahu a mala som smolu na chalpov. Teraz som ale spoznala jedného mladého chlapca má 20rokov. Ja som sa zamilovala do neho. Je úžasný strašne romantický. Nikdy som nebola taká šťastná. A ja si dokážem predstaviť s ním si založiť aj rodinu. Lenže jeho rodičia sú pomaly tak starý ako ja a neviem čo si o tom celom myslieť či ísť do toho.

airkia

Ty si sa zamilovala, no ako je na tom on to je ťažko povedať. Je dosť možn, že si chce len proste vyskúšať staršiu ženu a mať to pohodlie, ktoré by mu takýto vzťah ponúkol. Povedz si sama, či si vieš predstaviť, že by ste spolu zostali naveky. On bude chchieť čo to ešte zažiť, deti a tak

WonderWoman

Fuha a nie je s tebou len z jeho pohodlnosti? Rozumej, ty mas (predpokladam) sama byvanie kde moze byt, nemusi riesit bytovu otazku, existencne problemy atd. Neviem ci sa to da nazvat vztahom alebo skor si dopraj mensi ulet, ale potom sa vrat spat do reality. Funguvat dlhodobo sa s takym partnerom zrejme neda - ma ine potreby a je to uplne normalne pretoze on svoju 20 tku este neprezil..
Ale mozno sa tu vsetci mylia a ked napr ja budem mat 40 tak budem nahat zajacov :D ale teda ja som vekovo blizsie k tvojmu 20 tnikovi ako k tebe a vidim to takto

whotsite

workout, others are presenting guidance on approaches to remain productive and strain-unfastened in the course of this confusing time.
finding the right skills to your startup might be easier with those proven hiring guidelines. 
learn how to attract and maintain gifted human beings. read an interview with exgoogler david
 bizer. highlights: we're a group of startup fans, we've a 、global reach
seo business
[url=www.newhotsite.com business[/url]

majuskad

skus si predstavit zivot o par rokov, nie len teraz, ty budes pomaly na dochodku, on v najlepsich rokoch. a predstav si ze by ti domov doniesol tvoj syn o 20 rokov starsiu partnerku, asi by si nebola nadsena

Lubo92

človek musí počúvať srdce ,nikto nechce byť sám,len tam bude časom určite vekový problém on je mladý má len 20 čo ak časom omrzíš ?

daniela2

skús si predstaviť svoj život o 20 rokov neskôr. Ty budeš mať 60 a on 40. On bude stále atraktívny aj pre mladé baby, ale o Teba už muži záujem mať veľmi nebudú. Chceš byť potom sama?