Dobrý psychiater BB kraj

Príspevok v téme: Dobrý psychiater BB kraj
MCD

Prosím poraďte dobrého psychológa, alebo skôr psychiatra v BB kraji. Niekoho, s kým máte osobnú skúsenosti, že Vám pomohol, či už v liečbe depresií, úzkosti, stresu a podobne.

Moje stavy sa zo dňa na deň zhoršujú a odolnosť voči stresu je už na minimálnej hranici a v poslednom čase už ani bežné veci nezvládam (návšteva kamaráta a podobne), všetko ma už stresuje. Začnem sa potiť, chvejú sa mi ruky, potom si uvedomím, že mám tieto prejavy a je to ešte horšie a horšie.

Hľadám niekoho, kto má s takouto liečbou praktické a bohaté skúsenosti a pomocou rôznych metód by sme zistili, čo sa so mnou deje a nasadili by sme vhodnú terapiu, liečbu.

ovomaltine

Vies co, skus sa obratit na niektoru linku pomoci. Dala som sem pred chvilou temu linky pomoci, pise sa tam napriklad, ze uz aj UK ma univerzitnu psychologiicku online poradnu a aj ine su tam.
To je ale hrozne, ze ta nikde nevzali. Kamarat zacal chodit k psychoterapeutke, bol uz viackrat, ale ze vraj este nic neciti, ziadne zlapsenie.

MCD

To tu vážne nemá nikto žiadnu skúsenosť? Za posledné dni som obvolal asi 10 psychiatrov no neúspešne. V mojom meste je momentálne len jeden a mimo okres ma buď nechcú vziať, alebo nedvíhajú telefón. Ako je to fakt smutné. Pre koronu ide všetko bokom a iné problémy ako keby ani neexistovali.