prosim poradte mi,som este panna,a chcem mat sex so sv.priatelom,zatial sme sa len prstovali,ale mne sa zda jeho penis hrozitansky hruby,sice nemam skusenosti s inymi ale len tak z obrazkov,ja som take hruby este nikdy nevidela,aj sa bojim mat s nim sex,kde to preboha do mna napcha...pomocc, ja neviem,alebo sa mi to len zda,alebo penisy su vacsina take hrube, skuste okolo toho nieco popisat. dakujem....
Velmi hruby penis
prosim ta..ako moze byt 6-7cm??to je strasne moc..take 3-4 dobre..to je podla mna normal..ale on ho ma viac hruby ako dlhy??nejak sa mi to nezda ze az tak hruby..
Nezáleží na veľkosti,ale ako to tvoj priateľ vie:)) Tvoje telo sa prispôsobuje....nemusíš sa báť:))
mno moj nazor je ten ze ak budes dostatocne vlhka tak ta to nebude boliet.naprv by ta mal vyprstovat aby si sa roztiahla a uvolnila...predohra je velmi dolezita..a potom ani nebudes vediet keby do teba vosiel.ak si panna tak budes citit taky jemny odpor blany ale vravim ak budes dostatocne pripravena tak to boliet nebude.ale zavisi to od pruznosti blany a to je individualne.neboj sa, len sa treba uvolnit:) drzim prsteky
uz nikto nic????este piiiste prosim,svoje nazory a skusenosti s hrubym penisom, aj mna to zaujima,a tiez mam ten "problem"
aj ja mam s tym problem,sledujem tuto temu,ale nejak sem moc ludi nepise,ale aj mne by to pomohlo,tiez sa bojim sexu,lebo ho ma veeelmi hruby,tak by mi pomohli nejake rady,skusenosti,povzbudenia a tak, vopred dakujem,
no s tym mam aj ja problem ked si predstavim ako by to do mna moj chalan vopchal oo booze ..ja sa bojim uz mi aj naznacil zeby chcel sex ale bojiim sa :(
nie neboli to gule,mal proste takeho ako gula,nie moc dlhy ale hruby taka kratucky ale moooc hruby.
petranka to o akej gule hovoríš,ty si asi penis ešte nevidela, to si ho asi len za gule držala
UZ NIKTO NIC???? PIIISTE,KTO MA S HRUBYM AKE SKUSENOSTI, AJ MNA BY TO ZAUJIMALO, PROSIIIIIM.