Dneska je velice hnusný deň..

Príspevok v téme: Dneska je velice hnusný deň..
Zufalec0001

Dneska je velice hnusný deň..

Dneska je velice hnusný deň.. Dačo neskutočné..

Dneska som si čítal správy, a zrazu mi displej šplechol do očí správu "Od 8. Februára sa predlžuje lockdown. Lockdown bude trvať ďalších 40 dní."
Tento úkon vlády, pochopiteľne, naštval takmer celé Slovensko (vrátane mňa).

Ja som s tým lockdown-om, pochopiteľne, nebol spokojný, a chcel som sa teda podeliť o svoj názor. Tak som teda napísal svoj názor. Musím sa priznať, že v tom mojom názore na Facebook-u bolo zopár vulgarizmov, lenže tie tu z úcty k vám nebudem uvádzať..

V tom mojom názore som písal ::

"Toto nie je lockdown !! Ľudia nebudú furt sedeť doma na zadku !! Aj ja som teraz nedávno išiel s kamošom mimo môj okres, a pred nami boli ešte ďalšie 3 autá, v nich boli taký mladí ľudia, a vôbec nevyzerali, že idú do roboty.. Určite išli do mesta vyvetrať hlavu.."

Tento môj názor mal 62 like-ov, a 26 komentujúcich.. A presne tu je ten hnusný problém, ktorý zapríčinil môj velice hnusný deň !! Komentujúci !! Najhoršie bolo, že väčšina komentujúcich mi nadávala, a ďalšia časť komentujúcich dostala hysterický záchvat.. Tak sa chovali, ako keby som v nich vyvolal paniku.. Preháňali, hrali mi na city a nútili ma spytovať si svedomie.. Že "či chcem, aby ľudia pokapali od hladu", "a kde si máme kupovať potraviny", "čo máme ísť loviť mamutov", "prečo by nemohli ísť" a tak.. Takéto veci mi písali, ako keby som bol dajaký netvor, ktorý chce ľuďom zle..
Akože ja ich viem pochopiť, boja sa o život, boja sa, čo bude ďalej.. Toto všetko ja úplne chápem !! Lenže ako môže byť dakto tak hysterický, že sa ma pýta, či chcem jeho smrť ?!?! Ježiš Mária !! Jasné, že nechcem aby ľudia umierali !! Ani od hladu, ani nijako !! Bože.. Ako sa môže dakto také pýtať..

A ďalšia tretina komentujúcich mi zase nadávala, že "mám doma sedeť na zadku", "že som odporný", "že čo som nezostal doma" a tak.. Ako to, že ma tí hysterický ľudia bombardovali citovými rečami, tak to som ešte dokázal strpeť.. Lenže aby mi daktoré obmedzené ovce nadávali za to, že mám vlastnú hlavu a nenechám so sebou zametať, tak tu sme už sme skončili !! Aj som ich zdrbal.. Povedal som, nech sa starajú o seba, to je každého osobná vec.. A použil som aj zopár vulgarizmov, ktoré tu nebudem uvádzať.. Musím sa priznať, že aj títo nadávajúci ľudia mi dali celkom zabrať.. Priebežne sa som zdrbal skoro všetkých, čo na mňa zaútočili.. Lenže tí útočiaci komentujúci ma už tak vyčerpali, že ďalších komentujúcich som už neriešil.. Príspevky ďalších komentujúcich som si už ani neprečítal..

Myslel som si, že to najhoršie mám už za sebou.. Lenže, dofrasa aj s nimi, nastal ešte horší problém !! Medzi tými komentujúcimi boli, na moju smolu, aj ďalší dvaja známy.. Strýkov bývalý spolužiak, ktorý je teraz lekár ortopéd.. Babkina dobrá kamarátka, ktorá vlastní obchod so stavebnými materiálmi.. Obidvaja títo rodinní známi tiež komentovali môj názor, a poviem vám, neboli z neho potešení..

Tá babkina kamarátka je velice kritická a ak dakoho drbe, neštíti sa použiť škaredé či inak ostré slová, tak som si jej komentár radšej neprečítal.. Nepotreboval som ešte aj podpásovku.. Tak som tej babkinej kamarátke napísal 100-kilometrovú správu.. Prosil som ju o odpustenie, ospravedlňoval som sa ako diví.. A jediné, čo na to napísala, bolo "Daj sa liečiť"..
Fajn..
Ja viem, že som to prehnal, lenže mal som obrovský strach, že tá kamarátka babke vytrepe, čo som stváral.. A potom by bol len ďalší cirkus !! Tomu cirkusu som sa chcel vyhnúť, preto som ju toľko prosil a ospravedlňoval sa jej..

Ten strykov kamarát lekár ?? Pri ňom som rozmýšľal, ako inak to mohlo dopadnúť.. Najprv mi tam v debate vynadal, že "nech netrepem" a "nech zo seba nerobím hrdinu", a ešte dačo písal o mojej rodine.. Chvíľu na to som mu aj ja vynadal, že "nech stiahne ten komentár, pretože je nepríjemný a osobný". On mi napísal, že "ak mu zavolá strýko a povie mu, aby ten svoj komentár stiahol, spraví tak. A so mnou to už nebude ďalej rozoberať".. A hneď na to si ma blokol !! Hajzlík jeden !! Akože chápete to ?? Za pravdu si ma blokne !!
Ale však fajn.. Ako chce, nech si ide.. Nech sa uráža, urazenec jeden detinský..

Tu už som si musel zanadávať :: "Tak toto je posledná kvapka !! Už mám tej debaty po krk !! Dakto si tu povie svoj názor, a už ten dakto je na zaškrtenie !! Nie, nie, už stačilo.. Okamžite idem na Facebook a tú debatu mažem !! Kašlem na zvyšných komentujúcich, kašlem aj na tých 62 like-ov.. Proste tá debata pôjde doprdele !! A s ňou aj všetci komentujúci pôjdu doprdele !!"
Tak som ten môj názor vymazal, a spolu s ním aj tých drbnutých komentujúcich.. Zbytočne vyhrotená debata tak definitívne skončila..

Jaaj !! Kamaráti..

Dneska je velice hnusný deň..

Dneska je velice hnusný deň..
Poviem si svoj názor.. A už je zo mňa prispievateľ na zaškrtenie !! Tí hajzli ľudia ma tak vyčerpali, že neviem pohnúť ani prstom !! Tí hajzli ľudia ma obrali o všetky sily.. Takže nemôžem robiť nič !! Nemôžem byť s mojimi kamarátmi.. Nemôžem jesť, piť, umyť sa, robiť moje obľúbené aktivity.. Proste nemôžem robiť nič !!
Som úplne zablokovaný..
Jediné, čo si prajem, je, aby sa tento hnusný deň skončil !!

(Prepáčte mi za tie vulgarizmy, ale strašne ma tí ľudia naštvali.. )

Takže..
Kamaráti..
Ja chápem, že som už dospelý, a mal by som už dokázať riešiť takéto situácie.. Lenže aj tak potrebujem poradiť.. Len ma, prosím vás, neposielajte k psychológovi ani na žiadne liečenie, pretože jeden úder pod pás som už dneska dostal..
Takže tu mám zopár otázok ::

Čo mám spraviť, aby k takýmto situáciám už nedošlo ??
Čo mám spraviť, aby sa so mnou ľudia nehádali ??
Čo mám spraviť, aby som zbavil toho vnútorného bloku ??
Čo mám spraviť, aby som si skrátil čas ??

Za odpoveď vopred ďakujem..

Simonella

Odpoved na vsetky tvoje 4 otazky je - NEKOMENTOVAT NIC NA FACEBOOKU. A to myslim smrtelne vazne! Tam je tolko idiotov, ktori si potrebuju rypnut a pohadat sa s niekym ze je to az neuveritelne. Sama to uz nerobim, zeby som tam nieco komentovala verejne. Pomyslim si svoje a idem dalej.

ahjajjaj

zúfalec, máš právo zverejňovať svoje názory a tak, a chápem aj to, že Ti záleží na tom, čo si myslia iní ľudia.
Zrelší ľudia sú s ostatnými ľuďmi vysporiadaná. Je im fuk, čo si myslia ostatní. Proste, žiadny velice hnusný deň nebudem mať, len preto, že si iní ľudia myslia dačo iné ako ja, alebo ma dokonca osočujú. Jednoducho odídem od počítača, a idem robiť dačo iné, zmysluplnejšie.

ahjajjaj

luna, a kto je ten človek vo veku nad 45 rokov, kto je absolútne zdravý?
55 ročný človek s dobre kompenzovanou chronickou chorobou má umrieť, lebo v dôsledku vírusu sa mu chronická choroba skomplikovala, a už nie je kompenzovaný + k tomu horúčka a koruna.
To by si bola prekvapená, koľkí ľudia sú akože zdraví ale predsa. Napr. vysoký krvný tlak. Človek berie liek a nejaký čas, pár rokov je dobre. Potom sa to zhorší, a treba liek vymeniť za iný druh. A zrazu do toho príde vírus, vysoká horúčka negatívne pôsobí na srdce, zhorší sa tlak, a pulz, a z ničoho nič potencionálne zdravý človek, ktorý len bral ráno liek na tlak, ale inak bol v pohode umrie.
Tú korunu nafukujú, to je pravda. Väčšina ľudí na ňu neumiera, ba čo viac, väčšina je bezpríznaková, alebo ho len trochu škrabká v hrdle. Ale je to blbosť, keď je to práve Tvoj otec, či starý otec, ktorý sa akurát zotavil z porážky a mali ste radosť, že má to najhoršie za sebou a naučil sa opäť chodiť a smiať, a zrazu ho skolí koruna.

Luna13

Nikto na to nezomiera. Najde sa nejaky starec ale ten mal xy dalsich zdravotnych problemov. Tie cisla su pripisane nafuknute. Niekto zomrie a pricinu smrti udaju koronu a pokial s tym blizki suhlasia tak dostanu za to cash alebo im zaplatia pohreb. Je to len hra na ludi. Nie je to vobec nic vazne iba iny typ chripky. Staci vylezat v posteli dat si caj vitamin C a je to

Almarinos

Sranda je ale, ked na túto chrobu zomrie clovek, ktory neveril, ze existuje.
Cize odkazujem autorovi temy-bud rad ze zijes

snejty

Nezverejnovat nazory na internete a nezapajat sa do internetovych diskusii. Ludia nezvladaju socialnu izolaciu, nezvladaju chaoticke kroky vlady a riesia si to na internete.