Ahojte stalo sa niekomu že mysľou mu behali myšlienky ktoré vás doslova pripravovali o rozum? A nech robíte čokoľvek, nemôžete ich dostať z hlavy a navyše ak to trvalo dlhodobo. Beriem Sertralín ako antidepresvum, po prvých tabletkách som pocítil na chvíľu zlepšeniel ale teraz to berem len pre spokojnosť duše. Beriem ho asi týždeň. Mám v jeho užívaní pokračovať alebo zmeniť liek? Alebo pomôže zvýšiť dávku? U odborníka som nebol zatiaľ. Nestávalo sa niekomu niečoo podobné? Alebo nepozná nie,kto diagnózu, pri ktorej vám myseľ tak funguje. Pustil som si niečo veselé tak ma to trochu prebralo z tranzu, predtým som naozaj bol ako keby v tranze a mal som už pocit že sa zbláznim ale jedna pesnička tomu pomohla ale aj tak myseľ by asi nemala takto fungovať si myslím.
zožierajúca myseľ
Jednoznacne len odbornik pomoze!!!
Sertralin má byť na lekársky predpis!!! A psychiater by Ti tento liek možno kombinoval aj s iným antidepresívnym liekom. Liečba patrí do rúk odborníka!
Treba ísť čím skôr k odborníkovi, tu ti nikto nepomôže tak dobre, ako odborník!!!