Ahojte. S priatelom sa polroka pokusame o bábätko. Ja mam 32 a priatel 33. Ja mam zistenu endometriozu a inak som si myslela ze som v pohode, az ked mi minuly tyzden moja dr. po teste na zistenia poctu vajicok (AMH) zistila, ze vysledok vysiel na moj vek velmi zle. Podla vysledku mam uz len 0,78 ug vajicok a ze vraj zena v mojom veku by ich mala mat viac ako 1,... ug. Bolo mi teda povedame ze budem mat skoru menopauzu. Dnes sme boli na odporucanie mojej dr. na klinike kde nam obom brali krv na testy, a plus priatelovi aj spermie na rozbor. Zial, priateľ ma spermie taktiez vo velmi zlom stave a teda este sa uvidi o tyzden v utorok, co vsetko nam z testov vyjde zle, ze aky bude postup. Kazdopadne nam bolo povedane ze budeme musiet absolvovať umele oplodnenie a je viac nez pravdepodobne ze prirodzene to nepojde. Chcem sa teda opytat tych, ktori maju uz skusenost s umelym oplodnenym, ze ako to vlastne prebiehalo. Moja dr. mi povedala, ze aj ked mam vajicka malo, ze aj tak z toho dieta bude a spermie budu tiez priatelove. Teda ak nezistia nic horsie. Vela ludi odporúča kliniku v Brne a pravdepodobne ju skusime aj my. Mate teda niekto skusenost? Ste spokojni, alebo je lepsie nieco na SK? Viem ze zdravotka preplaca polovicu z umeleho oplodnenia, ak ma zena, mozno aj chlap, diagnostikovanu nejalu vaznejsiu chorobu, u mna teda endometriozu. Neviete nahodou ci to plati aj pre nas Slovakov ktori ideme na zakrok do Ciech? Alebo si to teda musime hradit vsetko zo svojho? Dakujem za odpoved
Textová Inzercia

Objavte účinky bunkovej vody z kosmatcovníka, ktorá dlhodobo aktivuje mechanizmy hydratácie pokožky.

Doprajte si prirodzenú kompozíciu všetkých aktívnych látok v ich prirodzenej synergii.