okrem sebaúcty ti to musí ale páliť a ja som taký, že čo sa naučím, to aj rýchlo zabudnem. Tiež som bol taký že som mal veľa cieľov, vysoká škola a tak. Ja keď som napr. aj videl na brigádach tých vysokoškolákov, tak som mal aj dobrý pocit, že niekto si tú školu robí, aj keď ja na to nemám.
Možno sa to u mňa zmení, ale je to aj o peniazoch a iných podmienkach.
skúsim sa aj ja reba opýtať na radu, keďže ovládaš IT. Ide mi len oto najst nejaky progrram-aplikaciu, ktory by vedel na 1 internetovu stranku automaticky nahadzoať údaje. Čižesú tam 2 textové bloky a potom je Enter. Čiže otazka je, či poznas nejaku dobru appku na to.
Ja poznam najlepsi na to Web Macro Bot play.google.com
Napr..
Potrebujem zadat 2 slova do 2 koloniek. Napr. Slová "Juraj" "Andrej" a potom Enter. Potom sanmi znivabzobrazibtabusta stranka a zase zadam napr. "Emil" "Stano" a potom Enter atď.
V appke Web Macro Bot to síce ide aj editovať, ale je to príliš zdĺhavé. Potreboval by som niečo tak jednoduché, ako keď sa pracuje s Makrom v klasickom Exceli, čiže vypíšeš iba údaje do tabuľky a potom automaticky ti z tejto tabuľky nahazduje program do internetovej stránky údaje keď to spustíš.
Hľadal som dlho, ale asi nič také neexistuje.
Ešte dodám, že internetová stránka nie je moja a nie som znalec týchto makier...
V podstate ak by taká aplikácia bola, ide mi o to, že tam vlastne ani nemusí byť nevyhnutne tabuľka, ale aby som s čo najmenším zadaním znakov zadal to, čo chcem, aby tento formulár obsahoval pred potvrdením.
Napr. Juraj Andrej by bolo zadané ako prvé a potom Emter.
Keď použijem WebMarcoBot, tak to musím zlozito vypisovať, že v appke na webovej stránke idem VYPÍSAŤ POLE Č. 1 PRE TEXT "Juraj" A POZÍCIA KURZORA JE NAPR." 940x400" S ČASOVÝM ODSTUPOM "1sekunda" sa zase poresunie kurzor na POLE Č. 2 PRE TEXT "Andrej" A POZÍCIA KURZORA JE NAPR." 630x400 a POTOM PO 3 SEKUNDÁCH IDE " ENTER" a pod.....aby sa to na webe správne všetko nahodilo.
POTREBUJEM TOTO CELÉ ZJEDNODUŠIŤ. Pomocou aplikácie androidu. VIIEŠ PORADIŤ?
Ďakujem za ochotu a odpoveď :D
Pozeral som aj fóra a myslím, že nič také neexistuje. A nie je to až také súrne ako u teba, ale dosť by mi to pomohlo.