mam problem...aj cely den dokazem mat orgazmus alebo inak neviem ako to mam nazvat...proste po urcitych pohyboch pocitujem stahy vaginy a ten bozsky pocit...ako pri orgazme...ma s tym niekto skusenosti?nemusim pouzivat ani prsty ani nic a predsa sa to deje a potom nemam na sex skoro vobec chut....poradte prosim
Cely den dokazem mat orgazmus
aspon na jeden den by som si to s tebou vymenila :) ale keby to bolo nastalo neviem ci by to bolo az tak prijemne.
ak nemas chut na sex tak chyba nemusi byt len v tebe ale aj v tvojom partnerovi.
lenka123 ahoj tak to ti dakujem za tu stranku myslim ze je to moj problem...keby este niekto take nieco nasiel tak dajte na plochu budem vam vdacna....ale horsie je to ze ja to robim uz dlhe roky a priznam sa ze nemam chut na sex myslite ze je to zdrave????,
co je to? podla mna velke stastie. podla mna to nie je ziadny problem, asi si tam dole velmi sensitivna.
trocha sa o tom pise aj tu www.sexus.cz
d_nika tak to veru asi nedokazem povedat gynekologicke...asi s tym budem musiet zit ale snazit sa to neako prekonat....a to ozaj s tym nema nikto skusenosti co som jedina?
no nie je to zavidenia hodne... skus radsej gynekologicku, aj ked je to chulostive kusok, ale tak ona je od toho, aby ti pomohla vo vsetkom, tak do toho! premoz hanblivost a pomoz si, kym sa da...
myslis si ze srandujem ale nie je to tak mozno to nie je orgazmus ale stahy vaginy su tam urcite a potom tam citim taku pulzaciu....a mam vazny strach co ked to sposobi to ze nebudem moct mat deti
no je to haluska, ale uz som o tom pocula alebo citala..Neviem nejaka zena mala orgazmus napr aj pri chodeni po schodoch :).Poradit Ti neviem, ale urcite Ti verim...drz sa ..A mozno by ti ine zavidele :)