Antidepresíva

miki25

Veď skús jej zavolať. Ona povie ti, či môže ti dať dané lieky alebo nie. Ona bude vedieť to najlepšie. Mne predpisoval vždy všetko psychiater... Držím palce, aby ti bolo lepšie.

torendo

To bola aj podstata mojej otázky, dúfal som že na antidepresíva postači zájsť k obvodnej lékarke. Niektoré lieky na ukľudnenie mi aj ona predpisuje. Len som sa chcel poradiť tu že či mi môže predpísať akékoľvek druhy liekov či len niektoré.

miki25

Tak psychiatrické lieky môže predpísať asi len psychiater. Ja som užíval Alventu, a tá ma veľmi spásila svojho času na postschizofrénnu depresiu a nemal som z nej ani nežiaduce účinky, čo je zázrak. Každému sadne však niečo iné a treba skúšať. Kamarátke tiež zabrala Alventa, len ona mala tie depresie hlbšie, má viac pobytov v nemocnici ako ja.

torendo

Zuzana209, nechcem ťa uraziť, ja s ľudmi chcem byť vždy za dobré ale nikto zo zdravotnými problfémam neverí tak ako zdravý človek. Tak ako zdraví ľudia veria že Boh ich ochraňuje, chorí ľudia veria v to že nie. Vôbec neplanujem ťa uraziť alebo tak., ja som sa dokonca tiež narodil ako kresťan ale choroba atd spravili svoje a Boh keby existoval, tak všetci žiju rovnako a bez výnimky. Možno veľa ľudí bude so mnou nesúhlasiť ale je to môj bpohľad a prepáč ak ti to nejak ublížilo, ale záleží z ktorej strany poznfáš život, a tiež niesu problémy ako problémy.

Zuzana209

najlepšie antidepresívum je _ Božia láska. Volaj k Bohu a on sa ti dá spoznať...On je stále blízko a chce ťa úplne uzdraviť:

posielam ti inšpirujúce svedectvá:

www.youtube.com

www.youtube.com

torendo

Ešte by som chcel sa opýtať že čo hovoríte na sertralín alebo luvox dostanem ich aj od všeobecného lekára či nato treba odborníka.

torendo

Prírodné som skúšal ale účinok žiadny. Podľa mňa to je zbytočné. Xanax mi pomáha no účinky sú krátkodobé čomi nevyhovuje.Som spokojný s ním, len rýchlo prestane účinkovať a depresie sú späť. Asi chcem veľa no chcel by som niečo čo bude dlhšie účinkovať.

9titinka5

vyskusal si aj nieco prirodne? mne dost pomaha tryptofan alebo potom mam odskusany 5-HTP - kapsule, sa to vola od sunday natural, je to pekurzor serotonínu, nalada a celkovo sa mi aj upravil spanok. beriem to striedavo ked citim ze nalada je klesnuta apatia atd