Tlak v hlave

Príspevok v téme: Tlak v hlave
Liana76288

Ahojte prosím o radu veľmi sa bojím mám 16 rokov a od 10 januára až do 15teho som mala menzes a k tomu aj 2 migrény (ale povedala som si že to prejde veď mám menzes) lenže o taký týždeň sa mi prejavila taká čudná bolesť ani to nieje bolesť lenže mám tlak na jednej strane hlavy cítim ho asi najviac keď ležím alebo zohnem hlavu alebo keď vypucim oči..trosku sa mi aj točí hlava keď ju skloním keď chodím tlak necítim skoro vôbec..potom mám ešte take mravcenie v prstoch a nohách..som veľmi hypochodnricky človek hneď som začala myslieť nato najhoršie a to že mám nádor na mozgu..veľmi sa bojím nevoľnosť ale nemám a silne bolesti hlavy ktoré tam opisujú nemám..pijem dostatok tekutín aj jem..stretli ste sa niekto s niečim podobným ? Rodičia mi už nechcú vedieť keďže si každý mesiac nahovaram nejaké diagnózy ale teraz už mám fakt pocit že to je vážne. Ďakujem

karka259

Zavolaj všeobecnej doktorke a uvidíš, čo ti povie. Ale ak si taká, že každý mesiac máš inú diagnózu, tak to treba s iným doktorom riešiť!

kajka294

ak mas kazdy mesiac inu diagnozu, tak by bolo na mieste vyhladat nejakeho odbornika ako psychiatra alebo psychologa, ktory ti pomoze.