Brutálny hlad

Príspevok v téme: Brutálny hlad
simka111

Ahojte, trápi ma jeden problem, na prvý pohľad sa môže javiť ako banalita, no dosť mi strpčuje život.
Ide o to, že som asi týždeň pred menzesom neustále hladná, čo je ale najhoršie niekedy ide až o bolestivy hlad, slabosť, únavu, klesne mi tlak a som mimo. Škvrká mi v žaludku akoby som nejedla dva dni. Normalne sa najem, žiadne obmedzovanie, či diety, snažim sa jesť zdravo a mať pestrý jedalny lístok. Nahoršie je keď sa niekedy nad ranom zobudím a musím niečo zjesť, banan, alebo jogurt, pomôže, no rano som tak hladna, že si niekedy ani neumyjem zuby len si rýchlo beriem ranajky, pretože mam total prazdny žalúdok....

bronimira

To je uplne normalne, kedze zena strati dost vela krvi a potom to telo potrebuje nejaku energiu nabrat a preto mas pocit neustaleho hladu.

simka111

Vody pijem dostatok, takže tým to nebude a áno viem, že to je súčasťou PMS, no dá to zabrať :)

Som rada, že niesom sama :D Ja jem 5 x denne :D inak by som umrela asi. Musím sa zamerať na úpravu hormónov, myslím, že by to mohlo pomôcť. Pijem už asi pol roka alchemilku , 14 dni každý mesiac, no pomáha na všetko len nie na hlad :D

akinom007

byvalasestra(byvalasestra/ toto zial nepomaha, ja som skusala napit sa ale nezaspala som proste dalej ten hlad je ukrutny a ked nieco male zjem presne ako autorka ked vstanem opat prve musim jest. PItny rezim mam ja az nadriemerny celkovo.

akinom007

Mam presne to vo ty:) VZDY a KAZDY mesiac trva to tyzden pred menstruaciou niekedy o par dni menej, zijem s tym zvykla som si na to a v case pred menstruaciou chodim jest nad ranom presne ako ty, banan, jogurt, actimel nieco male, len ja som maniak na starostlivost o zuby cize ja si zakazdym aj zuby umyjem a lahnem nanovo.:)

marculienka55

myslim, ze to je uplne normalne. niektore zeny to tak jednoducho maju, ze pred ms maju vacsiu chut na jedlo.

byvalasestra

aj mňa napadlo, či to nemôže byť spojené so smädom. skús sa namiesto jedenia hneď ráno poriadne napiť.

daniela2

niekedy je hlad zakryty smad. A ked sa pocas menstruacie zadrzuje voda v organizme, tak asi potrebujeme viac pit.