Nerozumiem mu

Príspevok v téme: Nerozumiem mu
janamoh12

Mam o jedneho chlapa zaujem, len...Viem, ze niekoho ma, chodi za nou pravidelne a trva to uz nejaky tyzden. Na druhej strane kazdemu tvrdi, ze nikoho nema.minuly tyzden trosku pripity sa na mna vsak lepil, chcel prijst ku mne atd., pozeral po mne, proste nebola som mu ukradnuta, ani on mne. Len aj ja som bola pripita a nejak som to stopla, aby som v opitosti neurobila nejaku sprostost. Ale naznaky naklonnosti z jeho strany boli uz aj skor, aj minuly rok. Ale este triezvy prehlasil, ze nikoho nema.
Som ako FBI :D. Ako neviem to na 100%, ale mam info, kedy odchadza a kedy prichadza(tajny zdroj) a pochybujem, ze cele dni bude travit s kamaratom a aj unho prespi.
Chcela by som to uzavriet. Ak niekoho ma, je to premna cervena a stopka. Ale ked sam trvdi, ze nema a lepi sa mna a chce ku mne prijst v noci?! Som z toho jelen. Mam chut mu napisat, ale co? Nechcem sa strapnit, ze mi odpise,ze si nic nepamata(pamatat si musi, lebo potom normalne s ostatnymi komunikoval, az taky ozraty nebol) alebo to bol len z jeho strany zart(ked mi prechadzal po prsiach). Neviem. Poradte, prosim.

byvalasestra

či mu nejde len o to jedno! dávaj pozor a jednoznačne mu nedovol aby prišiel k tebe v noci, lebo to by dopadlo len jedným

blueberryNN

Nemyl si "naznaky naklonnosti" s "naznakmi nadrzanosti", lebo nic ine to nie je. Je to hlavne v tvojej hlave, ze by o nieco islo, nie v skutocnosti.

mozebyt

Keď sa k nej nepriznáva možno je to kamarátka s výhodami alebo má manžela alebo kombinácia toho. A tiež by som si všímala ako sa správa zatriezva. Ja si myslim,že keď chlap chce tak vie dať najavo žene jasne záujem. Ostatné sú výhovorky .

janamoh12

Hm, a ako mam brat, ze sa nepriznava k priatelke? Normalne vsetkym naookolo povie, ze nema nikoho, ale kurna ma, vsak nespi vo svojom, pride rano(nepytajte sa, ako to viem, proste to viem a nie som na Slovensku). A potom sa lepi na mna a zas mam v hlave len zmatok. Nejaka ta pozornost z jeho strany tam bola aj predtym, ale ja som si vzdy udrziavala odstup, lebo som blba, lebo som si nikdy nebola nim ista. Nemam extra skusensti s chlapmi a pri nom neviem rozoznat, co je slusnost a co ozajstny zaujem. A minuly tyzden ma uplne rozhodil. Chcem mu napisat, ale co, ze si to s nim chcem vysvetlit? Viem, aj co mi povedal, lenze bol pripity a to mu mam v takom stave verit?

ahjajjaj

Keď Ti zatriezva nedal najavo záujem, potom to ber tak, akoby nič nebolo. Opitý chlap môže dať najavo záujem každej babe. Aj keď toho alkoholu až tak veľa nebolo, to neznamená, že ho v hlave nemal.