Ahojte, kamoška má psoriázu, skúšala uz všeličo, neviete o niečom, čo naozaj funguje? Najlepšie niečo prírodné .
Ďakujem
Ako proti psoriáze?
Kamarátka vyskúšala tu masť a má dobré výsledky s ňou. Ďakujem.
Ahoj, to samozřejmě chápu, mám pár známých, kteří měli stejný problém, takže úplně rozumím. Na lupenku (u vás psoriazu) mám řešení, které už máme ověřený, že funguje. Problém s lupenkou není problém kůže, ačkoli to tak vypadá. Kůže není jen krycí orgán ale například také vylučovací. Problém s lupenkou je problém, který se nachází uvnitř těla. Když je tělo uvnitř příliš toxické, znečištěné a tím pádem se v něm začnou množit špatné látky (velmi stručně řečeno), tělo se musí látek nějak zbavit. Velmi často je to právě tím způsobem, že špatné látky vylučuje ven z těla prostřednictvím kůže. V některých případech pak vzniká určité onemocnění kůže, jako je například lupenka. Když si kamarádka bude léčit pokožku (je jedno čím), nepomůže ji to (alespoň ne trvale), protože problém s pokožkou je jen důsledek problému uvnitř. Podnikám ve firmě, která vytvořila unikátní systém zdraví, v podstatě způsob, jak se zbavit podobných a spousty jiných problémů. Sám mám kamaráda, který se díky nám z lupenky léčí zhruba měsíc, jeho stav se zlepšil o tak 30%, možná více, a to je teprve na začátku. Moje kolegyně ve firmě k nám šla právě proto, že se z lupenky vyléčila úplně a ta myšlenka ji nadchla, takže máme i člověka, který se zbavil lupenky úplně (není jediná).Nechci vám nic prodávat, když nevíte o co jde a nechci to tady vypisovat. Pokud by to kamarádku zaujalo, můžeme se spojit přes facebook nebo email, klidně rovnou s vaší kamarádkou a můžeme se o tom během hodiny pobavit a ona se pak rozhodne. Nikomu nic nenutíme, ale máme výsledky a můžeme pomoct. Měj se krásně a když tak se ozvy. :)
nech si dá do poriadku trávenie-jedy sa jej vylučujú pokožkou-akupunktúra
Ahoj, na psoriázu super zaberá mydielko od značky Soaphoria - ORGANICKÉ MYDLO S VLASTNOU TINKTÚROU NA EKZÉMY A DERMATITÍDY , môže ho bežne používať na ruky, na telo, proste kdekoľvek :) veľmi odporúčam mám s nim len dobre skúsenosti ja aj kamoška so psoriázou. Kupujeme zvyčajne u nich v obchodíku, ale majú aj e-shop -odkaz odstránený-
Dakujem. Povedala som jej o tej masti, taj ked ju vyskúša, napíšem ako dopadla.
Dobry den, nech kamaratka vyskusa tuto mast www.ozopa.sk . Mne to na lupienku vyborne pomohlo a fajn je, ze to je cisto prirodne a nijake umeliny.