Covid 19

Príspevok v téme: Covid 19
erikakika

Dobrý deň nie je tu náhodou niekto, kto sa vtom vyzná a vedel by mi poradiť? 30.12.2020 som bola na antigenové testy a bola som pozitívna. Ochorenie som prekonala s ľahkým priebehom . 28.1.2021 mám ísť na vyšetrenie k zubárovi,pretože mi vypadla plomba. Zubárovi som povedala ,že som prekonala Covid mám o tomto aj potvrdenie, ale zubár mi povedal že pred vyšetrením mi musí urobiť buď antigenovy test, alebo test z krvi . Ja sa po prekonaní nemusím dať 3 mesiace testovať . Nemôže sa stať že keď mi zubár spraví ten antigenovy test, tak bude pozitívny ,pretože mám v sebe protilátky?
Vopred ďakujem za odpoveď.

snejty

Niekde vyzaduju po prekonani covid negativny pcr test. Lekar ta v takom pripade necha na pn, az kym test nebude negativny.

erikakika

To vyšetrenie z krvi sa platí 10€, to by mi nevadilo že by som platila, ale čítala som že aj po mesiaci môže ukázať pozitívny výsledok, pretože ten test nevie odhadnúť či si už ochorenie prekonal, alebo si prenášačom a potom by si mal ísť na PCR testy .Asi to bude najlepšie zrušiť zubarku pretože ako hovorím po prekonaní mi môže ukázať pozitívny výsledok a potom čo? Zubárka ma aj tak nešoetrí a ja budem musieť ísť znova na 10 dní do karantény?

simka111

Daj si spraviť protilatky z krvi, ak ich maš budes mat dokaz o prekonani choroby a nikto ta nemoze nutit na test min 3 mesiace.... ak si daš spravit antigen je možne, že bude pozitívny, pretoze telo sa čisti, to ale neznamená že je človek nebezpečný pre iných...