Ahojte. Pred časom mi napisal jeden muž, poznáme sa z videnia aj cez známeho trocha. Pisali sme si každý deň, bolo to príjemné a začali sme si davať otázku, či by to take bolo aj realne. On mi dával najavo svoje pochybnosti o sebe že vraj by ma rád videl ale nevie že či ja jeho rada uvidím. Dohodli sme si prvé stretnutie také spontánne a bolo to dobré, obom sa nam to páčilo. Malo prísť druhé rande, pozval ma on ale mne termín nevyhovoval, tak sme to presunuli na iný dátum. A nakoniec to nevyšlo, on sa ospravedlnil, že mu to nevýde. O par dni ma zase on pozval, a zase sa niečo podobné zopakovalo. Zrušenie z jeho strany. Tešila som sa a proste na poslednu chvilu mi napísal že to nestíha. ďalšie rande som teda zobrala do vlastných rúk a pozvala som ho ja, ved je 21. storocie, nemám s tým problém, no on prišiel (vtedy som si myslela že s výhovorkou) s tým, že musel byť v piatok do večera v robote. Pri tom viem že piatky má krátke. A tým to u mna zhaslo. Odpisovala som už sporadicky a snažila sa nevenovať mu svoju energiu. Bola som sklamaná. A tak chlapec pochopil že som pokus o ďalšie rande vzdala. Mala som vtedy pocit, že sa nechce stretnúť. Ešte par krat mi napriek tomu napisal, ale ked videl že som iná, vzdal to aj on. A teraz druhým týždnom mi začína CHYBAT NIECO, CO SOM VLASTNE NIKDY NEMALA. Je možné, že to tri krát zrušil oprávnene a že sa chcel stretnúť?Alebo som ho prestala baviť? Snažim sa to už hodiť za hlavu ale...pravdupovediac vrta mi v hlave či som to neukončila prirýchlo. Ako by ste to vnímali?Čo by ste robili? Ďakujem pekne
Textová Inzercia

MUDr. Andrea Steinerová - frekvenčná terapia - Liečba budúcnosti

UZEMNENIE - zdraviu prospešný objav všetkých dôb. NAČERPEJTE ENERIGIU A SILU ZEME.