Chýba mi niečo čo sa ešte ani nezačalo

Príspevok v téme: Chýba mi niečo čo sa ešte ani nezačalo
Oliveta

Ahojte. Pred časom mi napisal jeden muž, poznáme sa z videnia aj cez známeho trocha. Pisali sme si každý deň, bolo to príjemné a začali sme si davať otázku, či by to take bolo aj realne. On mi dával najavo svoje pochybnosti o sebe že vraj by ma rád videl ale nevie že či ja jeho rada uvidím. Dohodli sme si prvé stretnutie také spontánne a bolo to dobré, obom sa nam to páčilo. Malo prísť druhé rande, pozval ma on ale mne termín nevyhovoval, tak sme to presunuli na iný dátum. A nakoniec to nevyšlo, on sa ospravedlnil, že mu to nevýde. O par dni ma zase on pozval, a zase sa niečo podobné zopakovalo. Zrušenie z jeho strany. Tešila som sa a proste na poslednu chvilu mi napísal že to nestíha. ďalšie rande som teda zobrala do vlastných rúk a pozvala som ho ja, ved je 21. storocie, nemám s tým problém, no on prišiel (vtedy som si myslela že s výhovorkou) s tým, že musel byť v piatok do večera v robote. Pri tom viem že piatky má krátke. A tým to u mna zhaslo. Odpisovala som už sporadicky a snažila sa nevenovať mu svoju energiu. Bola som sklamaná. A tak chlapec pochopil že som pokus o ďalšie rande vzdala. Mala som vtedy pocit, že sa nechce stretnúť. Ešte par krat mi napriek tomu napisal, ale ked videl že som iná, vzdal to aj on. A teraz druhým týždnom mi začína CHYBAT NIECO, CO SOM VLASTNE NIKDY NEMALA. Je možné, že to tri krát zrušil oprávnene a že sa chcel stretnúť?Alebo som ho prestala baviť? Snažim sa to už hodiť za hlavu ale...pravdupovediac vrta mi v hlave či som to neukončila prirýchlo. Ako by ste to vnímali?Čo by ste robili? Ďakujem pekne

thewellco8

became a searcher,wanting to discover who i was and what made me precise. my view of myself turned into changing. i desired a stable base to start from. i commenced to resist3 stress to behave in ways that i didn’t like any greater,and i used to be delighted by who i in reality become. i got here to feel a good deal extra sure that no one can ever take my region.
www.thewellcontent.com
every of us holds a completely unique area within the international. you are unique,irrespective of what others say or what you may think. so forget about approximately being replaced. you may’t be.

ahjajjaj

Mohol to 3 krát zrušiť aj z reálnych dôvodov, ale keby mu na Tebe záležalo, bojoval by o to viac, a nedovolil by si Ťa odmietnuť ani po druhýkrát. Teraz je na rade on, nech Ťa pozve a Ty ho môžeš 3 krát po sebe odmietnúť. Ako by sa zachoval v takom prípade?
Asi v tom máš jasno, že ako. Rovnako sa chovaj aj Ty.
Z nejakého hľadiska je iste dobré, že sa to udialo tak, ako sa udialo. Nevedno čím, ale niektoré veci sa skončia skôr než začali, lebo nechcú ďalej živiť plané nádeje. Zrejme by ste si nesadli. Inak by sa takto medzi nestalo.

blueberryNN

Pochybuje o sebe, podcenuje sa, trpi velkymi komplexami. Mne sa zda, ze to bude taky ten typ truhlika, ktory presviedca sam seba, ze onho nemozes mat naozaj zaujem a ze by si sa nanho aj tak vykaslala, ked by si ho spoznala blizsie a tak dalej, poznas tie zakomplexovane typy na tomto fore. Neviem, ci znie ako vyhra snazit sa o niekoho, kto vidi sancu a z nejakeho divneho dovodu da od toho ruky prec. Chces normalneho chlapa alebo kuchynsku chnapku plnu komplexov a nelogickych rozhodnuti. Chapem, ze ti chyba nieco, co uz si si vysnivala a verila si, ze to bude s nim, ale vazne to je pre teba lakave s niekym, kto sa nevie rozhodnut, co vlastne chce?

Oliveta

No ja som pri poslednom písaní mala zvláštny pocit že niečo nie je tak ako pred tým akoby sa stiahol.Čakala som že má pri najbližšej príležitosti opäť pozve ale neurobil tak.namiesto toho mi napísal že je doma sám.vŕtalo mi hlavou že prečo má teda nezavolal a že keby chcel urobí tak pri najbližšej príležitosti.ale možno som len nad tým príliš premýšľala a tým že som si v živote už všeličo zažila vo vzťahoch snažím sa nemať ružové okuliare a vidieť veci triezvo tak som sa pri pár divnych reakcii od neho zamýšľala ci vôbec všetko co písal myslel vážne.tak som to ukončila radšej skôr než aby som sa mala trápiť a uvažovať neustále ci sa vôbec niekedy stretneme?‍♀️?‍♀️Ale dnes... neviem ci som to neurobila unáhlene.Neviem prečo mám odrazu ten pocit.Zrazu mi začal chýbať a ja sa na tom aj smejem že nemôže mi chýbať niečo co som nikdy nemala? keď som si dnes prečítala naše posledné správy nebolo tam nic až take hrozné aby som to ukoncovala.možno som len práve vtedy od neho čakala že niečo urobí a neurobil to tak má to sklamalo.ako by som to dnes videla s trochou odstupu. zdá sa mi že som tomu mala dať ešte trochu času ci sa spamätá a pozve má a co sa to nejako rozvinie.nechcem byt za naivnu to naozaj nie.ale akoby má trápila myšlienka že mohlo to byt niečo viac a ja som to zavrhla už na začiatku a tak mi možno utieklo šťastie ?‍♀️ sakra to je tak divný pocit

leila66

Ahoj, z tvojho príspevku vyplýva, že by si smerom k nemu ešte niečo podnikla. Myslím že to nie je úplne stratené, ja by som mu dala ešte jednu šancu, ak vám bolo spolu príjemne :) Možno to zrušenie stretnutia prišlo naozaj oprávnene, veď máme dosť náročné obdobie v súvislosti s covidom. Aj to treba brať do úvahy. Ja by som sa mu na tvojom mieste skúsila ozvať. Lebo lepšie niečo urobiť, ako neurobiť vôbec nič a len premýšľať.