Dobry den. Uz cca mesiac trpim bolestou brucha. Bolest je tupa a stala od rana, do vecera. Od lekara som dostal lanzul, ktory som uz vyuzival, ale ziadna zmena. Kupil som si aj mastichu, 120 tabliet a tie su uz tiez na konci. Ziadna zmena. Ked stiahnem brucho a zatlacim vyssie nad pupkom, tak pocitujem bolest. Pri vacsich pohyboch, ked sa mi "pohne" zaludok, pocitujem bolest. Poriadne nejem uz skoro mesiac, snazim sa drzat dietu, no nic nepomaha. Uz som zufaly a neviem, co by mi mohlo byt, popripade pomoct.
Bolest brucha
Stolicu mam pravidelnu, hnacku nemam. Bolest je v podstate stale taka ista. Niektore dni su ale horsie a boli to viac. Ine priznaky som zatial nespozoroval. Takto uz existovat ale neviem. Obmedzujem sa kazdy den.
dobre liečiteľné akupunktúrou ( vredy, zápaly....(
ahoj, skús si vybrať v lekárni liek Pancreolan forte, mal by byť voľne dostupný. Užívaj ho podľa príbalového letáka. Obvodný lekár by Ti mal urobiť výter z hrdla a nosa, vyšetrenie moču a stolice. Mal by Ti aj zobrať krv a urobiť krvný obraz a pečeňové testy z krvi.
Nepíšeš o tom, ako máš stolicu, či ju máš pravidelne, či nemáš hnačku alebo zápchu a ani o tom, či nemáš iné príznaky. Tie bolesti sú lepšie ako pred mesiacom, alebo rovnaké, či sa zhoršujú?